Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Αναρωτιέμαι αν με φλερτάρουν για τον Κώστα ή για την αναγνωρισιμότητά μου»

  03/12/2019 09:19
«Αναρωτιέμαι αν με φλερτάρουν για τον Κώστα ή για την αναγνωρισιμότητά μου»

«Αναρωτιέμαι αν με φλερτάρουν για τον Κώστα ή για την αναγνωρισιμότητά μου»

  03/12/2019 09:19

Για τα προσωπικά του, τον έρωτα και την μοναξιά από επιλογή μίλησε ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός Κώστας Σχοινιού σε συνέντευξη του στο Tv Mania. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Είμαι μοναχικό άτομο. Μπορεί να φαίνομαι πολύ κοινωνικός, να μιλάω με όλους. Όμως την ώρα που μπαίνω στο σπίτι είμαι μόνος μου. Είναι οι στιγμές που χαλαρώνω, ξεκουράζομαι και κάνω τον απολογισμό μου. Βέβαια, αυτό που έχω συνειδητοποιήσει τα τελευταία χρόνια, είναι πως σε όλη μου τη ζωή έχω αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στο θέατρο και για τον ίδιο μου τον εαυτό δεν έχω προσφέρει σχεδόν τίποτα» δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο ηθοποιός.

 
Ερωτηθείς αν είναι μόνος του από επιλογή ή επειδή έτσι τα έφεραν οι συγκυρίες είπε: «Είμαι μόνος από επιλογή. Μπορεί να φαίνομαι εύκολο άτομο, αλλά είμαι πολύ δύσκολος χαρακτήρας. Είναι πολύ όμορφο να ξυπνάς και να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου ή μέσα στη μέρα να παίρνεις ένα γλυκό μήνυμα. Όμως, όταν είμαι ερωτευμένος με παίρνει πίσω στη δουλειά μου, γιατί αφοσιώνομαι περισσότερο στον έρωτα και αφήνω πίσω όλα τα υπόλοιπα. Οπότε, προτίμησα τη δουλειά από τον έρωτα». 
 
Δεν δίστασε μάλιστα να παραδεχτεί ότι: «Όταν είσαι επιτυχημένος ο άλλος φοβάται να σε προσεγγίσει. Από την άλλη, όταν με φλερτάρουν μπερδεύομαι. Αναρωτιέμαι αν με φλερτάρουν για τον Κώστα ή για την πορεία και την αναγνωρισιμότητά μου». 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας