Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν κρατώ κακία στην οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού»

  29/11/2019 11:18
«Δεν κρατώ κακία στην οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού»

«Δεν κρατώ κακία στην οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού»

  29/11/2019 11:18
 
Η Πέγκυ Ζήνα ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την διαφωνία που είχαν οι κόρες της αείμνηστης Βίκυς Μοσχολιού με την διασκευή του τραγουδιού «Άνθρωποι μονάχοι»!
 

Η τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί στα βραβεία MAD όπου παρουσίασε την συγκεκριμένη διασκευή του τραγουδιού και υπήρξε μία έντονη διαφωνία με τις κόρες της αξέχαστης τραγουδίστριας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Πέγκυ Ζήνα τόνισε στην εκπομπή The 2night show: «Εγώ είναι γνωστό πόσο αγαπώ τη Βίκυ. Το θέμα θεωρώ πως έχει κλείσει γιατί δεν έδωσα εγώ συνέχεια. Δέσαμε τρία είδη μουσικής σε μια εμφάνιση. Το τραγούδι δεν αλλοιώθηκε. To κάναμε με πολύ αγάπη στα MAD. Oι rap στίχοι ήταν για τους άστεγους, όταν το άκουσε ο Σπανός συγκινήθηκε όπως κι εγώ. Εγώ στις ζωντανές μου εμφανίσεις δεν το λέω ποτέ έτσι το κομμάτι.»!

Και πρόσθεσε: «Ό,τι και να ειπώθηκε αν γίνει κάτι για μένα, αν εγώ μεγαλώσω, φύγω από τη ζωή και δεν της αρέσει της Ηλέκτρας, δε θα ήθελα κανένας να θυμώσει κανείς μαζί της. Το λέω πολύ γλυκά. Δε μπόρεσα να κρατήσω κακία καθόλου στην οικογένεια της Βίκυς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας