Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Σμαράγδα Καρύδη περιγράφει τις κρίσεις πανικού της «Ένιωθα ότι λιποθυμάω, ότι με δείχνουν με το δάχτυλο»

  29/11/2019 10:56
Η Σμαράγδα Καρύδη περιγράφει τις κρίσεις πανικού της «Ένιωθα ότι λιποθυμάω, ότι με δείχνουν με το δάχτυλο»

Η Σμαράγδα Καρύδη περιγράφει τις κρίσεις πανικού της «Ένιωθα ότι λιποθυμάω, ότι με δείχνουν με το δάχτυλο»

  29/11/2019 10:56
 

"Έχω περάσει φάσεις που είχα πανικό πάνω στη σκηνή" Αποκάλυψε αν θα ήθελε να γίνει remake το Παρά Πέντε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στο The 2night Show φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης, την Σμαράγδα Καρύδη με αφορμή την παράσταση “Του Κουτρούλη ο γάμος” την οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί. Η ηθοποιός, μέσα σε όλα, μίλησε για τις φοβίες της καθώς και τις κρίσεις πανικού που έχει βιώσει στο παρελθόν.

“Αγοραφοβία, αεροπλανοφοβία… Είμαι πολύ εντάξει. Με την αγοραφοβία, ναι, έχω θέμα. Στο θέατρο δεν έχω. Όταν δηλαδή παίζω και είναι από κάτω το κοινό, δεν έχω, δεν το φοβάμαι” ανέφερε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη, συμπληρώνοντας: “Έχω περάσει φάσεις που το φοβόμουν. Έχω περάσει φάσεις που είχα πανικό πάνω στη σκηνή αλλά δεν επιτρέπω τώρα στον εαυτό μου να το πάθει”.

“Κρίσεις πανικού έχω περάσει μόνο πάνω στη σκηνή. Ήταν όλα άθλια. Έπεσα στην καρέκλα, δεν έκανα καμία από τις κινήσεις που έπρεπε, ένιωθα ότι λιποθυμάω, ότι με βλέπουν όλοι, ότι με δείχνουν με το δάχτυλο και όλοι καταλαβαίνουν ότι απέτυχα στα πάντα. Μετά είχα για καιρό την φοβία πως θα το ξαναπάθω. Κάποιος μου είπε και τον πίστεψα ότι ήταν από υπόταση αλλά τελικά δεν είχα κάποιο θέμα υπότασης ιδιαίτερο” πρόσθεσε η ηθοποιός.

“Στην επόμενη παράσταση, όπου ο θεατής ήταν στο μισό μέτρο, είπα τέρμα πως πρέπει να τελειώνω με αυτό και τελείωσα” δήλωσε, στη συνέχεια, η Σμαράγδα Καρύδη. “Σιγά σιγά τελείωσα και μου έκανε καλό που αφέθηκα και ένιωσα ότι ο κόσμος με αγαπάει, πως δεν έρχεται εκεί για να με κρίνει αλλά οι άνθρωποι είναι καλοπροαίρετοι. Δεν τους είδα σαν εχθρούς”.

Τέλος, η Σμαράγδα Καρύδη δήλωσε πως δεν έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη διασκέδαση που προσφέρουν τα νυχτερινά μαγαζιά. “Έχω πάει στα μπουζούκια αλλά δεν είναι κάτι που κάνω, δεν είναι στις συνήθειες μου. Δεν μπορώ…”

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αν θα ήθελε να γίνει remake το Παρά Πέντε!

Η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε θετικά, αλλά τόνισε: «Εγώ θα έλεγα ναι στο remake του Παρά Πέντε, αλλά νομίζω ότι ο Γιώργος δεν θα ήθελε να κάνει…»!

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι κάτι που ολοκληρώθηκε, τελείωσε. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήθελε ποτέ να κάνει remake στο Παρά Πέντε. Δεν ξέρω, μπορεί να περάσουν άλλα δέκα χρόνια και να του έρθει. Νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό να αρχίσουν να γίνονται καινούργια πράγματα. Πόσο πια με τα παλιά; Φέτος, τώρα, άρχισαν να κινούνται λίγο τα πράγματα. Περάσαμε και ακόμη περνάμε κρίση»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας