Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Λυπάμαι με την δήλωση της Κάλιας! Επειδή με φωτογραφίζει οφείλω να απαντήσω!»

  07/11/2019 15:31
«Λυπάμαι με την δήλωση της Κάλιας! Επειδή με φωτογραφίζει οφείλω να απαντήσω!»

«Λυπάμαι με την δήλωση της Κάλιας! Επειδή με φωτογραφίζει οφείλω να απαντήσω!»

  07/11/2019 15:31

«Για να πετύχεις στην Κύπρο πρέπει να έχεις σχέση με ποδοσφαιριστή ή να πας στα καλλιστεία...» δήλωσε ανάμεσα σε άλλα η Κάλια Ελευθερίου σε συνέντευξη της στο περιοδικό Celebrity. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τις δηλώσεις αυτές που ήταν αναμενόμενο να προκαλέσουν, σχολίασε στην εκπομπή της η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και δεν έκρυψε την ενόχληση και την απογοήτευση της. 

«Έχω πέσει από τα σύννεφα… Το να κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις για να κάνω εντύπωση ή για να κάνω ντόρο δεν με τιμά. Με τιμά η εργατικότητα μου, με τιμά η δουλειά μου και η αφοσίωσή μου σε αυτό που κάνω. Δεν είναι αυτή η σωστή μέθοδος. Η σωστή μέθοδος είναι να αποδείξεις τι είσαι με την δουλειά σου και με την πορεία σου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Για να πετύχεις στην Κύπρο πρέπει να έχεις σχέση με ποδοσφαιριστή ή να πας...»

Αυτό με φωτογραφίζει και εμένα και τη Χριστιάνα και τη Μαρία και την Άντρεα. Επειδή με φωτογραφίζει οφείλω να απαντήσω! Δεν είμαι υποχρεωμένη αλλά οφείλω να προστατέψω κάποιες γυναίκες…Μια κατηγορία γυναικών οι οποίες δεν πετύχαμε πράγματα στην ζωή μας με τις γνωριμίες του άντρα μας.

Δουλεύω από το πρωί μέχρι τη νύχτα, δέκα χρόνια πριν, πριν γνωρίσω το Νεκτάριο..  Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Το τι κάνεις είναι αυτό που θα κρατήσει στο χρόνο. Εγώ λυπάμαι πολύ από τη δήλωση της Κάλιας επειδή είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και όχι μόνο, έβλεπε και ζούσε τον τρόπο που δουλεύαμε, τον ζήλο που είχαμε, τα δάκρυα που ρίξαμε και την χαρά μας όταν πηγαίναμε καλά. Δεν το περίμενα αυτό από την Κάλια. Είναι λες και δεν θα ξανάρθει ποτέ στην Κύπρο..» είπε φανερά ενοχλημένη η Κωνσταντίνα Ευριπίδου! 

«Με το να μειώσεις κάποιον με τα λεγόμενα σου, δεν σημαίνει ότι θα ανέβεις εσύ στα μάτια του κόσμου! Ο κόσμος το καταλαβαίνει και δεν είναι ωραίο» κατέληξε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας