Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Η πρώτη σχέση που είχα ήταν με gay, είχαμε ερωτευθεί τόσο πολύ ο ένας τον άλλον»

  07/11/2019 10:50
«Η πρώτη σχέση που είχα ήταν με gay, είχαμε ερωτευθεί τόσο πολύ ο ένας τον άλλον»

«Η πρώτη σχέση που είχα ήταν με gay, είχαμε ερωτευθεί τόσο πολύ ο ένας τον άλλον»

  07/11/2019 10:50
 

Η ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή της!  «Όταν ο γιατρός μου είπε ότι έχω κάτι στο κεφάλι γελούσα, δεν το πίστευα... Δεν είπα τίποτα στα παιδιά μου γιατί δεν ήξερα τι θα ακούσουν στο σχολείο....»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Μπέσυ Μάλφα σε πρόσφατη τηλεοπτιική της συνέντευξη αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για τη ζωή της. Μίλησε για τον γάμο της και τον σύζυγό της και αναφέρθηκε στην πρώτη της σχέση που όπως έιπε ήταν με gay.


«Ο Γεράσιμος με φλερτάρει ακόμα και μου λέει πως είμαι σέξι. Αν και έχουν έρθει γυναίκες και μου έχουν πει πως τους αρέσει ο Γεράσιμος σαν άντρας, όχι, δεν είμαι ζηλιάρα. Αντίθετα χαίρομαι πολύ. Είναι ωραίο να αρέσει ο άντρα σου», ανέφερε η ηθοποιός σχετικά με τον σύζυγο της.

«Η πρώτη μου σχέση ήταν με έναν συμμαθητή από την κρατική σχολή χορού όπου ήταν χορευτής και ήμουν χορεύτρια. Δεν είχε σημασία αν ήταν gay ή αν ήταν στρέιτ. Νομίζω πως κατάλαβα ότι ήταν gay, αλλά είχαμε ερωτευθεί τόσο πολύ ο ένας τον άλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, αναφέροντας: «Όταν ο γιατρός μου είπε ότι έχω κάτι στο κεφάλι γελούσα, δεν το πίστευα. Άκουσα σοβαρά τον γιατρό μου πως είναι κάτι απλό και καλοήθες, είπα πως έχω αυτό και πρέπει να κάνω την επέμβαση. Δεν είπα τίποτα στα παιδιά μου γιατί δεν ήξερα τι θα ακούσουν στο σχολείο. Τους είπα μόνο ότι θα κάνω μια εγχείρηση στον αυχένα, που έχω ούτως ή άλλως τρεις κοίλες και όταν ήρθαν να με δουν στο νοσοκομείο, τους είπα την αλήθεια. Ο Γεράσιμος ήταν ασφαλώς εκεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας