Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Αυτό που κάνει τώρα..., αν θα ασχοληθεί με το θέατρο, δεν θα το κάνει έτσι...»

  07/11/2019 09:51
«Αυτό που κάνει τώρα..., αν θα ασχοληθεί με το θέατρο, δεν θα το κάνει έτσι...»

«Αυτό που κάνει τώρα..., αν θα ασχοληθεί με το θέατρο, δεν θα το κάνει έτσι...»

  07/11/2019 09:51
 

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε έξω από τα δόντια και δεν χάιδεψε αυτιά του Αντρέα Γεωργίου 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Παρτσαλάκης στο περιοδικό Λοιπόν και την δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Αφορμή αυτής, βεβαίως, ο πρωταγωνιστικός ρόλος του ηθοποιού στην σειρά «8 Λέξεις»

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον Αντρέα Γεωργίου με τον οποίο συνεργάζεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά και την πρόσφατη δήλωση πως δεν έχει δοκιμάσει ποτέ τις υποκριτικές του δυνάμεις σε θεατρική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε νέοι ρόλοι και ηθοποιοί που αλλάζουν τα πάντα στις «8 Λέξεις»

«Ο Αντρέας είναι ένα απίστευτα καλλιτεχνικό άτομο, ευφάνταστος, το μυαλό του «κόβει» απίστευτες «στροφές», κατέχει απίστευτα την τηλεόραση, σκηνοθετεί, παίζει, κάνει το μοντάζ και έχει την ευθύνη όλης της καλλιτεχνικής παραγωγής, για να δώσει το κομμάτι έτοιμο στο σταθμό, ενώ έχει και τη μουσική επένδυση… Κατά συνέπεια, είναι ένας άνθρωπος που πραγματοποιεί από το Α ως το Ω κάτι, δεν είναι ένας ηθοποιός που παίζει απλώς την τηλεόραση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Γεωργίου.

«Μπορεί να κάνει σπουδαία τηλεόραση, όπως και την κάνει. Αυτό που κάνει τώρα στην τηλεόραση, αν θα ασχοληθεί με το θέατρο, πολύ απλά δεν θα το κάνει στην τηλεόραση, γιατί δεν θα προλαβαίνει και θα είναι εις βάρος της τηλεόρασης» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Πολλές φορές τον ρωτάω, «Πότε κοιμάσαι;» κι εκείνος μου απαντάει, «Δεν ξέρω αν κοιμάμαι». Κάνει όλη την ημέρα γύρισμα, ως ηθοποιός και σκηνοθέτης, πάει στο μοντάζ και μοντάρει… Υπό αυτές τις συνθήκες πως θα έκανε ένας άνθρωπος θέατρο. Δεν μπορεί. Η 7η Τέχνη που λέμε για τον κινηματογράφο ισχύει, είναι νάλλη δουλειά, αλλά είναι τέχνη όταν γίνεται δουλειά» κατέληξε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας