Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ποιος είπε ότι δεν έχω ξαναφτιάξει την ζωή μου μετά τον θάνατο του άντρα μου;»

  07/11/2019 08:31
«Ποιος είπε ότι δεν έχω ξαναφτιάξει την ζωή μου μετά τον θάνατο του άντρα μου;»

«Ποιος είπε ότι δεν έχω ξαναφτιάξει την ζωή μου μετά τον θάνατο του άντρα μου;»

  07/11/2019 08:31
 
Για όλα μίλησε στην εκπομπή "Όλα καλά" η γνωστή βουλευτής Ελένη Θεοχάρους. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μιλώντας για τους ασθενείς που έχει περιθάλψει στο ανθρωπιστικό της έργο ως γιατρός, μοιράστηκε μια ιστορία που την έχει σημαδέψει. 

«Ήταν ένα παιδί στην γάζα με σφαίρα στο κεφάλι, το οποίο είχα χειρουργήσει κάτω από αντίξοες συνθήκες, με βομβαρδισμούς... Ήταν μια περίπτωση την οποία δεν μπορείς να ξεχάσεις...» είπε.

Χωρίς περιστροφές μίλησε για το μέγεθος της απογοήτευσης του κόσμου για την ανεπάρκεια και την αναξιοκρατεία των πολιτικών προσώπων του νησιού μας.

Ενώ η γνωστή βουλευτής δεν δίστασε να απαντήσει και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις, με την ίδια να διακόπτει τον Τάσο Θεοδώρου όταν εκείνος την ρώτησε αν έχει μετανιώσει που συνειδητά αποφάσισε μετά τον θάνατο του συζύγου της να μην ξαναφτιάξει την ζωή της. 

«Γιατί ποιος σου είπε ότι δεν έχω ξαναφτιάξει την ζωή μου μετά τον θάνατο του συζύγου μου;» είπε και τον άφησε κάγκελο. 

«Σε αυτά τα πράγματα δεν βγάζεις τελάλι... Πιστεύω ότι η ιδιωτικότητα είναι κάτι ιερό. Μια χαρά είμαι στη ζωή μου» συμπλήρωσε ενώ εξήγησε τι σημαίνει για την ίδια έρωτας.  

Όταν έγινε αναφορά στην κόρη της, η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι είχε πάντα μια ενοχή ότι δεν πρόσφερε στην κόρη της όσα απολάμβαναν τα άλλα παιδιά. Δεν πήγα ποτέ όταν ήταν να πει ποίημα στο σχολείο, όταν για παράδειγμα ήταν σε μια παρέλαση και ήταν τριήμερο έπρεπε να πάω στην Γάζα, όταν ήταν τα γενέθλια της θυμάμαι δύο ή τρία από αυτά...Το να τα προλάβω όλα είχε ένα κόστος και ένα τίμημα το οποίο πλήρωσα και εγώ και η κόρη μου. Όλα αυτά, προσπαθώ τώρα να εξιλεωθώ με την στάση μου προς την εγγονή μου» κατέληξε. 

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας