«Το να νιώθεις ότι είσαι καλύτερος από πολλούς είναι μεγάλο βάρος»

 

Tον Χρήστο Λούλη συνάντησε το Star λίγη ώρα πριν από την πρεμιέρα της παράστασης «Ο χορός της φωτιάς» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ευδιάθετος, χαλαρός και παράλληλα πλήρως συγκεντρωμένος στην παράστασή του, μίλησε στο star για τις «παρεξηγημένες» του δηλώσεις, για την πολιτική και τον ρόλο του ως «Βαρουφάκης», για τη σχέση ζωής με τη σύζυγό του και για τη μετάβασή του από jeune premier σε πατέρα δύο παιδιών και οικογενειάρχη. 

 

Ο Χρήστος Λούλης δε φοβάται να λέει αυτό που αισθάνεται. Οι δηλώσεις του πολλές φορές παρεξηγούνται με τον ίδιο να δηλώνει: «Δε θεώρησα ποτέ ότι έχω πάντα δίκιο. Είναι μεγάλο ελάττωμα να νιώθεις ότι είσαι καλύτερος από πολλούς. Έχω αυτήν την πεποίθηση, την οποία αναγνωρίζω ως ελάττωμα. Το θεωρώ κακό ,διότι με απομακρύνει από τους ανθρώπους δίπλα μου. Δεν μπορεί η μαμά μου να δει συνέντευξη μου χωρίς να τρώει τα νύχια της. Φοβάται ότι θα πω βλακεία. Η’ θα αποφασίσουμε να μιλάμε και να μην λέμε τίποτα ή θα μιλάμε και θα δεχόμαστε τις συνέπειες να μας βρίζουνε. Δεν είναι ανάγκη να είμαστε όλοι καλά παιδιά. Δεν ξέρω, γιατί παρεξηγήθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μια χαρά κοπέλα είναι.» 

Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον Γιάνη Βαρουφάκη στην πολυσυζητημένη ταινία του σπουδαίου Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα». Ποια είναι η σχέση του με την πολιτική; «Βρίσκω πολλά κοινά στοιχεία με τον Γιάνη επάνω μου οπότε τον συμπαθώ. Δε θα κατέβαινα ποτέ στην πολιτική. Όλη η διαδικασία ώστε να καταφέρω να εκλεγώ θα υποτιμούσε πολύ τη μεγάλη ιδέα που έχω για τον εαυτό μου.» 

 

Αλλάζοντας κλίμα ο Χρήστος Λούλης μας εξομολογείται ότι η σύζυγός τους και ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή έχει πολύ σημαντική θέση στην καρδιά του. «Η σύζυγός μου σημαίνει τα πάντα για εμένα. Θεωρώ ότι ο τίτλος του jeune premier κρατάει μέχρι τα 25, μετά δεν έχει νόημα. Πάντα είχα μια σχέση αλληλοεκτίμησης με το αντίθετο φύλο αλλά πλέον έχουν ηρεμήσει τα πράγματα.» 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια