Όσα αποκαλύπτει η κληρονόμος της άγνωστης διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη

 

Στο φως ήρθε, πριν από μερικές μέρες, μία χειρόγραφη διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Tlife.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Δυόμισι χρόνια μετά τον θάνατό της, όπως σου αποκάλυψε αποκλειστικά το δημοσίευμα, η παρουσιάστρια, η οποία υπέφερε από νευρική ανορεξία και ζούσε μέσα στη φτώχεια, διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό ύψους χιλιάδων ευρώ αλλά και δύο σπίτια.

Από τότε, οι… μυστηριώδεις πληροφορίες για τη διπλή ζωή της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και όλοι απορούσαν ποιος είναι ο κληρονόμος της, ο οποίος, μάλιστα, έχει κάνει ήδη από την πλευρά του αποδοχή της κληρονομιάς.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο«, η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε την γυναίκα που δηλώνει ότι είναι η κληρονόμος της Νανάς Καραγιάννη, η οποία δεν είναι άλλη από μία στενή φίλη της, ονόματι Αναστασία, ένα από τα λίγα πρόσωπα που της στάθηκε τον τελευταίο καιρό της ζωής της. Η γυναίκα που ορίζει ως μοναδικό κληρονόμο της η Νανά Καραγιάννη, μίλησε για την γνωριμία της με την άτυχη παρουσιάστρια και την έκπληξή της όταν ενημερώθηκε για την κίνηση της καλής της φίλης. Πώς ενημερώθηκε για την ύπαρξη της διαθήκης; Γιατί αποποιήθηκε τα δύο σπίτια που της άφησε η Νανά;

Η ίδια δηλώνει ότι έμεινε άναυδη όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από συμβολαιογράφο και είχε σχετική ενημέρωση, καθώς γνώριζε, όπως όλοι οι άνθρωποι του κύκλου της, τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια της ζωής της και την είχε στηρίξει στις δυσκολίες.

Δείτε όσα αποκαλύπτει στα βίντεο που ακολοθούν:

Να υπενθυμίσουμε ωστόσο ότι η οικογένεια της Νανάς Καραγιάννη αρνείται την ύπαρξη μυστικής διαθήκης. Με σχετική επιστολή που έφτασε στα γραφεία μας, η δικηγόρος της οικογένειας χαρακτήρισε παντελώς αναληθή και ανακριβής το δημοσίευμα, ξεκαθαρίζοντας ότι η μια και μοναδική διαθήκη της εκλιπούσας Νανάς Καραγιάννη, δημοσιεύτηκε από το Ειρηνοδικείο Αθηνών στις 21.12.2017.

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν