Η σπάνια εξομολόγηση του Μάστορα για τον χωρισμό του από την Courtney Parker

 
Στο περιοδικό People, παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη ο Χρήστος Μάστορας. «Θεωρώ πως η συγκεκριμένη σχέση καπέλωνε και εκείνη αλλά και εμένα... Η σχέση μας είχε γίνει τροφή για τα Μέσα...»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αν και πέρασε στο τμήμα οινολογίας του ΤΕΙ Αθηνών, ο ίδιος αποφάσισε να ακολουθήσει τη μεγάλη του αγάπη: Το τραγούδι και τη σύνθεση. Ύστερα από 10 χρόνια στην ελληνική μουσική βιομηχανία, ο Χρήστος Μάστορας μοιράζεται με το People άγνωστες στιγμές της ζωής του και την απίστευτη ιστορία πίσω από το όνομα Μέλιsses.

Το 2009 οι Μέλιsses συστήνονται στο κοινό και σχετικά γρήγορα, η μπάντα αποκτά φανατικούς θαυμαστές και θαυμάστριες. «Αυτό που καταφέραμε είναι να βγούμε με δικά μας τραγούδια και να μην παραμείνουμε μια cover band που παίζει τραγούδια άλλων συγκροτημάτων. Δουλέψαμε πάρα πολύ τόσο με τους στίχους όσο και με την σύνθεση, ώστε να μπούμε δυναμικά στο χώρο της δισκογραφίας», εξομολογείται στο People.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η ιστορία πίσω από το όνομα Μελιsses, αλλά και το πώς προέκυψε. «Ήμασταν όλα τα μέλη του γκρουπ στο Θησείο και πίναμε ρακόμελα. Κάποια στιγμή, περνάει ένας τύπος και φωνάζει ‘’Εδώ τα καλύτερα μέλια από τις καλύτερες μέλισσες. Ήταν πολύ κουφό. Ένας από εμάς, τσιμπάει την ατάκα και ρίχνει την ιδέα στο τραπέζι να βάλουμε το συγκρότημα Μέλισσες. Ενώ μας άρεσε πολύ, για κάποιο λόγο ένα από τα παιδιά είχε αντιρρήσεις για το συγκεκριμένο όνομα. Είχε ασκήσει βέτο! Ευτυχώς, καταφέραμε να τον πείσουμε και ιδού τα αποτελέσματα. Σε αυτό το σημείο, θέλω να τονίσω το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στην επιτυχία του συγκροτήματος, ο μάνατζέρ μας, ο Γιάννης Κουτράκης, ο οποίος λειτούργησε ως ομπρέλα, μας προστάτεψε και είπε τα «όχι» που εμείς δεν μπορούσαμε να πούμε.

Επίσης, ο Γιάννης ήταν ο άνθρωπος που μας έβρισκε πάντα τις λύσεις. Ευτυχώς, ήρθε στο δρόμο μας πολύ σύντομα και από έκτοτε είμαστε αυτοκόλλητοι. Η συμβουλή μου για τους νέους ανθρώπους που διαβάζουν αυτή τη στιγμή τη συνέντευξη και θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική, είναι πως πέρα από το ταλέντο που θα τους πάει μπροστά, πρέπει να έχουν δίπλα τους και τους κατάλληλους ανθρώπους που θα διαχειριστούν το ταλέντο τους».

 

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώην σύντροφό του, Courtney Parker.

«Θεωρώ πως η συγκεκριμένη σχέση καπέλωνε και εκείνη αλλά και εμένα. Στο λέω αυτό γιατί ήμασταν και οι δύο ξεχωριστές οντότητες κάτι που δεν φαινόταν ξεκάθαρα την περίοδο που ήμασταν μαζί. Η σχέση μας από ένα σημείο και μετά είχε γίνει τροφή για τα Μέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατεύσει», δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας.

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου για τον Πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»