Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν ζητάω τα χρήματα της κ. Ακρίτα για να ζήσω»

  18/10/2019 14:20
«Δεν ζητάω τα χρήματα της κ. Ακρίτα για να ζήσω»

«Δεν ζητάω τα χρήματα της κ. Ακρίτα για να ζήσω»

  18/10/2019 14:20
 

"Το μόνο που μπορούσα να κάνω μετά από αυτή την τεράστια προσβολή, ήταν να καταφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη να με προστατεύσει".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Μάρκος Σεφερλής ξέσπασε κατά όσων τον σχολιάζουν αρνητικά, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Έλενα Πολυκάρπου. «Το ποιος είμαι και τι κάνω στην ελληνική showbiz το ξέρει ο κόσμος πάρα πολύ καλά, ο κόσμος που έρχεται να με δει όλα αυτά τα χρόνια. Λυπάμαι, λυπάμαι, λυπάμαι είναι πάρα πολύς ο κόσμος αυτός, αυτό ενοχλεί, αυτό στεναχωρεί, αυτό πονάει πολλούς. Δεν ανάγκασα κανέναν, δεν τον πήρα τηλέφωνο, ούτε με το περίστροφο να έρθει να με δει», δήλωσε ο ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλενα Ακρίτα: «Λυπάμαι, δεν άλλαξα γνώμη επειδή μου ζητάει 100.000 ευρώ ο Σεφερλής...»

Για τη δικαστική διαμάχη που έχει με την Έλενα Ακρίτα, ο Μάρκος Σεφερλής δήλωσε το εξής: «Η δουλειά μου δεν είναι να τρέχω στα δικαστήρια και να κυνηγάω κανέναν. Υπήρχε αυτή η διένεξη. Το μόνο που μπορούσα να κάνω μετά από αυτή την τεράστια προσβολή, ήταν να καταφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη να με προστατεύσει. Εγώ, αυτό που διεκδικώ είναι η αποκατάσταση της φήμης μου και όλης αυτής τη ηθικής βλάβης που έχει γίνει. Την διεκδικώ νομικά και μόνο. Από εκεί και πέρα, ο νόμος προβλέπει σε μια καταδικαστική απόφαση ένα ποσό 100,000 ευρώ ή προσωποκράτηση -γιατί αυτό βγήκε και έλεγε, μόνο για την προσωποκράτηση, τώρα λέει και για τα χρήματα. Δεν ζητάω τα χρήματα της κυρίας Ακρίτα για να ζήσω. Τα χρήματα αυτά, αν τα κερδίσω θα τα δώσω σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, γιατί δεν τα θέλω. Δεν ζητάω εγώ γιατί μου λείπουν τόσα λεφτά. Δουλεύω μέρα νύχτα για να μπορώ να ζω εγώ και η οικογένειά μου».

Η δίκη πήρε αναβολή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας