Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Θεός ο Ουγγαρέζος, αποκάλυψε on air τον λόγο που έκανε unfollow Λιάγκα - Συνατσάκη και block την Τσολάκη

  15/10/2019 11:56
Θεός ο Ουγγαρέζος, αποκάλυψε on air τον λόγο που έκανε unfollow Λιάγκα - Συνατσάκη και block την Τσολάκη

Θεός ο Ουγγαρέζος, αποκάλυψε on air τον λόγο που έκανε unfollow Λιάγκα - Συνατσάκη και block την Τσολάκη

  15/10/2019 11:56
 

Στη χθεσινή του εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον έκανε unfollow, ενώ η Ελένη Τσολάκη ανέφερε πως την ίδια την έχει κάνει block. «Φυσικά και έχω κάνει block την Ελένη Τσολάκη» «Δεν μπορώ να βλέπω τη φάτσα του Λιάγκα. Τον έκανα unfollow»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στο Πρωινό την Τρίτη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τους λόγους που έκανε unfollow τον Γιώργο Λιάγκα και block την Ελένη Τσολάκη στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Δεν έχω εγώ το πρόβλημα που κάνω και ξεκάνω unfollow. Έχω λόγο για τον καθένα. Εσείς έχετε πρόβλημα που βγάζετε συμπεράσματα για τις ανθρώπινες σχέσεις από ένα unfollow. Μπορεί εκείνη την ώρα εγώ να βαριέμαι. Τη Μαίρη Συνατσάκη που είναι φίλη μου για ένα μήνα την έκανα unfollow, γιατί ανέβαζε συνέχεια παπούτσια. Ο Λιάγκας λέει βλακείες. Δεν τον έχω κάνει unfollow. Ο Λιάγκας ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες με ένα φίλο του. Δεν ήθελα να βλέπω τη φάτσα του. Τον έκανα unfollow. Toν ξαναέκανα μετά follow. Έχω λόγο για τον καθένα. Δικά μου είναι τα social media. Επίσης όταν δεν χωνεύω κάποιον τον κάνω block. Την Τσολάκη φυσικά και την έχω κάνει block» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

To μεσημέρι της Τρίτης ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως μίλησε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον έκανε ξανά follow στο Insagram, ενώ είπε πως οι δυο τους κανόνισαν να βγούνε για φαγητό, ωστόσο ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 τον έστησε.

«Με τον Δημήτρη που μίλησα με ξαναακολούθησε. Όλα καλά. Σήμερα με τον Δημήτρη ακολουθιόμαστε. Κανόνισα χθες να πάω να φάω μαζί του. Δεν ήρθε, με έστησε» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Για αυτό έβαλα μαύρα σήμερα για να θρηνήσω», είπε αρχικά με χιούμορ η Ελένη Τσολάκη, η οποία συνέχισε: «Εγώ με τον Δημήτρη δεν έχω να χωρίσω τίποτα. Έχω να τον δω και να του μιλήσω πάρα πολύ καιρό για να έχω κάτι να χωρίσω μαζί του. Δηλαδή έγινε κάτι πριν 5 χρόνια και το θυμήθηκε τώρα και μου έκανε block και unfollow; Δεν έχω μιλήσει με τον άνθρωπο. Δεν ξέρω. Το block έγινε πριν ξεκινήσουμε την εκπομπή».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας