Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O Γραμματικόπουλος πήρε τηλέφωνο τον Δώρο Κυριακίδη! Όσα είπαν μετά το συμβάν

  10/10/2019 12:27
O Γραμματικόπουλος πήρε τηλέφωνο τον Δώρο Κυριακίδη! Όσα είπαν μετά το συμβάν

O Γραμματικόπουλος πήρε τηλέφωνο τον Δώρο Κυριακίδη! Όσα είπαν μετά το συμβάν

  10/10/2019 12:27
 
Ο Κώστας Σχοινιού βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα καλά» και μίλησε έξω από τα δόντια για όσα τους ενόχλησαν.
 
Ανάμεσα σε αλλά ανάφερε: «Ο Δώρος Κυριακίδης είναι low profile, δεν προκαλεί ποτέ, τον κτύπησαν εκεί που πονάει, την παιδική του σκηνή».
 
«Έγινε μια βραδιά που τίμησαν στην λατρεμένη Αννίτα Σαντοριναίου και στο τέλος των βραβεύσεων ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος έκανε αναφορά σε όλα τα θέατρα ονομαστικά ακόμα και σε πολιτιστικές ομάδες και χώρους που φιλοξενούν θέατρα, χωρίς να γίνει καμιά αναφορά στην Παιδική σκηνή Δώρου Κυριακίδη, που πρόκειται για την μακροβιότερη παιδική σκηνή μετά τον ΘΟΚ πέραν των 30 ετών. Αυτό το γεγονός έθιξε τους ηθοποιούς σε σημείο που δεν κοιμήθηκαν το βράδυ», αποκάλυψε ο Κώστας Σχοινιού.
 
 
Ενώ παράθεσε ένα άγνωστο στο ευρύ κοινό, συμβάν από το παρελθόν που τους κυνηγά ακόμα, σε ότι αφορά τον ΘΟΚ: Όταν πρωτοξεκίνησαν τα βραβεία του ΘΟΚ ήρθαν τέσσερα πέντε άτομα όπου δεν ξέραμε κανένα από αυτούς και μας δήλωσαν ως επιτροπή ότι ήθελαν να δουν το έργο προκειμένου να είναι υποψήφιο για τα εν λόγω βραβεία.
 
Ο Δώρος αρνήθηκε να τους δεχτεί γιατί ήξερε εκ των προτέρων ποια παιδική σκηνή θα έπαιρνε το βραβείο όπως και τις επόμενες χρονιές που ακολούθησαν.
 
Μετά έστειλαν επιστολή όπου η παιδική σκηνή ήταν persona non grata στον ΘΟΚ.
 
Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει o ΘΟΚ, συμπλήρωσε ο ηθοποιός, μετά από τριανταπέντε χρόνια προσφοράς, που μεγάλωσαν τρεις γενεές και πάνε για τέταρτη ήταν να γίνει μια αναφορά τουλάχιστον.
 
Αποκάλυψε επίσης ότι πήρε τηλέφωνο το πρωί στον ΘΟΚ και ρώτησε το γιατί και πως δεν αναφέρθηκαν και δεν πήρε ποτέ απάντηση αλλά και ότι ο Αχιλλέας πήρε το Δώρο τηλέφωνο μετά την ανάρτηση που έκανε για να εκφράσει την ενόχληση του. 
 
«Ο Αχιλλέας πήρε το Δώρο τηλέφωνο και μίλησαν και του εξήγησε ότι δεν είναι εσκεμμένα και οι πρόκειται για εκ παραδρομής λάθος».
 
«Ζητήσαμε να βγουν δημόσια και να ζητήσουν συγνώμη στην Παιδική σκηνή Δώρου Κυριακίδη για να μπορέσουμε και εμείς μετά από τριάντα χρόνια να ηρεμήσουμε» κατέληξε.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας