Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το επόμενο βήμα στα προσωπικά της κάνει η Χριστίνα Ψάλτη

  09/10/2019 09:27
Το επόμενο βήμα στα προσωπικά της κάνει η Χριστίνα Ψάλτη

Το επόμενο βήμα στα προσωπικά της κάνει η Χριστίνα Ψάλτη

  09/10/2019 09:27

Έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και, σε αυτό το πλαίσιο, η Χρι­στίνα Ψάλτη έκρινε ότι ήρθε η στιγμή να μοιραστεί ξανά την καθημερινότητά της με έναν άντρα που αγαπάει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Έπειτα από την απώλεια του συζύγου της, Στάθη Ψάλτη, και μια μακρά περίοδο δυσκολιών, έχει αποφασίσει να συγκατοικήσει με τον σύντροφο της.

Ο σύντροφος της, Αντώνης Κάρδαρης, ο οποίος δραστηριοποι­είται στον χώρο της εστίασης και δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ είναι συνοδοιπόρος της εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Στο εξής οι δυο τους θα μοιράζονται κάθε στιγμή της καθημε­ρινότητας αφού έχουν αποφασίσει να συγκατοικήσουν σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. «Μια αγκαλιά και έναν άνθρωπο να μας αγαπάει τις στιγμές που δεν ξέρουμε πώς να αγαπάμε εμείς τον εαυτό μας»έγραψε για εκείνον πριν από λίγες ημέρες σε προσωπική της σελίδα στα social media η Χριστίνα Ψάλτη, η οποία μόλις ολοκλήρωσε την περιοδεία της με την παράσταση «Λωξάντρα».

Εκτός από τη συγκατοίκηση με τον Αντώνη η ηθοποιός πήρε τη μεγάλη απόφαση να μην κάνει αποδεκτές κάποιες καλές θεατρικές προτάσεις που είχε, προκειμένου να αφοσιωθεί σε μια οικογενειακή επιχείρηση που προετοιμάζει και που αφορά τον τουρισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας