Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είμαι παράδειγμα προς αποφυγήν. Έκανα λάθος, μην το μιμηθεί κανένας»

  17/09/2019 08:53
«Είμαι παράδειγμα προς αποφυγήν. Έκανα λάθος, μην το μιμηθεί κανένας»

«Είμαι παράδειγμα προς αποφυγήν. Έκανα λάθος, μην το μιμηθεί κανένας»

  17/09/2019 08:53
 
Για όλα μίλησε στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" ο γνωστός θεολόγος Αντρέας Πιτσιλίδης. Ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει για πράγματα όπως την κατάθλιψη που βιώνει αλλά και τον αφορισμό του. 
 
 
Αναφερόμενος στον αφορισμό του ο ίδιος δήλωσε "Ο Μητροπολίτης Κύκκου, Νικηφόρος είναι ο μέντορας μου. Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος είναι ο πνευματικός μου και ας ήμασταν αντίπαλοι. Μετά από τις Ευρωεκλογές, που δεν πήρα θέση στο ψηφοδέλτιο και τις ψυχρές σχέσεις με τον Μητροπολίτη Κύκκου (που είναι η οικογένεια μου) και μετά τον αφορισμό μου...απογοητεύτηκα (ενώ δεν μπορούσαν να με αφορήσουν τρία άτομα, μόνο η Ιερά Σύνοδος μπορούσε)."

Λίγο αργότερα, ο γνωστός θεολόγος αποκάλυψε πως πάσχει από κατάθλιψη: "Μετά από συμβουλή ψυχιάτρου μου είπε ότι έχω σημάδια κατάθλιψης. Του απάντησα ότι είμαι ενάντια στα ψυχοτρόπα φάρμακα γιατί προκαλούν εξάρτηση και σε ηρεμούν ενώ εγώ θέλω ενέργεια και δύναμη.

Παίρνω εφτά διαφορετικά είδη χαπιών, μετά από προτροπή του ιατρού για τα τρίτης γενεάς αντικαταθληπτικά που δεν προκαλούν εξάρτηση.. Κλείστηκα, έπαθα μανιοκατάθλιψη και διπολική διαταραχή λένε οι επιστήμονες. Κλείστηκα μες στο σπίτι για τέσσερα χρόνια, στο δωμάτιο μου. Τα αδέρφια, οι φίλοι μου έπαθαν σοκ, δεν ήξεραν τι να κάνουν. Πρέπει μόνος σου να βρεις από τον λαβύρινθο της κατάθλιψης. Δεν δέχθηκα βοήθεια από κανέναν, ούτε στους φίλους μου.

Δεν έχω πάρει από 1η Ιουλίου άλλα ψυχοφάρμακα. Μόνο χαρά μπορώ να μοιράζομαι με τους άλλους για αυτό δεν το είπα σε άλλον. Είμαι παράδειγμα προς αποφυγήν. Έκανα λάθος, μην το μιμηθεί κανένας."

Ωστόσο ο ίδιος εξήγησε ότι πια είναι στα καλύτερά του. "Ούτε τα λεφτά, ούτε η δόξα, ούτε η αναγνωρισιμότητα, δίνει την ευτυχία στον άνθρωπο. Η ευτυχία είναι στα δωρεάν πράγματα. Ούτε το κάμπριο αυτοκίνητο, ούτε οι κοιλιακοί, ούτε η αναγνωρισιμότητα" δήλωσε.
 
Δείτε την ειλικρινή εξομολόγηση του και όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουυθεί: 
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας