Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H Gigi Hadid έκανε διεθνώς ρεζίλι την ελληνική αστυνομία! Όσα είπε για την κλοπή

  16/08/2019 12:41
H Gigi Hadid έκανε διεθνώς ρεζίλι την ελληνική αστυνομία!  Όσα είπε για την κλοπή

H Gigi Hadid έκανε διεθνώς ρεζίλι την ελληνική αστυνομία! Όσα είπε για την κλοπή

  16/08/2019 12:41
 

Αναστάτωση προκάλεσε με μία ανάρτησή της η Gigi Hadid πριν κάποιες μέρες, όπου έλεγε πως δε θα ξαναεπισκεφθεί τη Μύκονο, καθώς έπεσε θύμα κλοπής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αυτή η δημόσια τοποθέτησή της φαίνεται πως προκάλεσε αντιδράσεις σε κάποιους από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, πολλοί σχολίασαν πως δε γίνεται να απωθεί τον κόσμο από το να επισκεφθεί το νησί και να δυσφημεί μια χώρα που κύρια πηγή εσόδων της είναι ο τουρισμός, επειδή της συνέβη ένα ατυχές περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεψαν την Gigi Hadid στην Μύκονο και το έκανε βούκινο σε όλο τον πλανήτη

Η ίδια θέλησε να το τοποθετηθεί με την εξής ανάρτηση: «Αφήστε με να ξεκαθαρίσω σε όποιον πιστεύει ότι δεν αξίζω να έχω άποψη για την εμπειρία που βίωσα αλλά και να προειδοποιήσω τον κόσμο με βάση αυτή – Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποιους μάλιστα υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατό να επικοινωνήσω με κανενός είδους επιβολής του νόμου παρά μόνο με τον προσωπικό μου security, ένα προνόμιο που δυστυχώς δεν έχουν πολλοί. Εάν κάτι συμβεί όσο το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, και όταν το τμήμα ανοίξει, η εκπαίδευση τους και οι πόροι τους δεν είναι αρκετά έτσι ώστε ο κόσμος στο νησί να είναι ασφαλής ή για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στα περιστατικά εγκληματικότητας που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στο νησί (μιλάω για το νησί συγκεκριμένα γιατί εκεί βίωσα την εμπειρία μου). Αυτές οι πληροφορίες δεν γίνονται γνωστές στον κόσμο πριν την επίσκεψη τους στο νησί. Εάν γνώριζα τι συμβαίνει αλλά και ότι δεν μπορεί κάποιος να με προστατέψει δεν θα είχα πάει. Αυτή είναι η γνώμη μου η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και εάν δεν σας αρέσει αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα.»

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας