Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έμιλυ Κολιανδρή: Στη σχέση μας με το Χρήστο έχουμε περάσει από 40 κύματα

  21/06/2019 13:05
Έμιλυ Κολιανδρή: Στη σχέση μας με το Χρήστο έχουμε περάσει από 40 κύματα

Έμιλυ Κολιανδρή: Στη σχέση μας με το Χρήστο έχουμε περάσει από 40 κύματα

  21/06/2019 13:05

Η Έμιλυ Κολιανδρή παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά της, αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγο της Χρήστο Λούλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αρχικά η Κύπρια ηθοποιός εξήγησε ότι είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί σε περιοδεία με τον σύζυγο της Χρήστο Λούλη «Μέχρι τώρα περιόδευα με το Χρήστο ως groupie, πήγαινα και έκανα μπάνια και έβγαινα στα μπαράκια. Είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε μαζί με το Χρήστο περιοδεία και έχω αγωνία για το πώς θα πάει. Στα θέατρα που δουλεύουμε και με τους ανθρώπους που θέλουμε να συνεργαζόμαστε είναι πάντα συγκεκριμένο το κέρδος.»

Αναφέρθηκε επίσης στα παιδιά τους: «Ο γιος μου είναι 7,5 ετών και η κόρη μου 4 ετών. Είχαμε πάει σε μια παιδική παράσταση και ο γιος μου, μου είπε “μαμά γιατί όλοι οι άνθρωποι είναι διάσημοι;”. Όταν το παρακάνω με το γιο μου και τον πάω σε 20 παραστάσεις μου λέει ότι δεν του αρέσει το θέατρο και το μαζεύω για να μην έχει τραύματα!» 

Ενώ βεβαίως μίλησε και για την σχέση της με το σύζυγο της: «Με το Χρήστο είμαστε μαζί από το 2002, ήμουν 22 ετών όταν τον γνώρισα. Με το Χρήστο έχουμε περάσει από 40 κύματα, ειδικά μετά την έλευση των παιδιών γιατί εκεί δοκιμάζεται το ζευγάρι. Ευτυχώς υπάρχει ζήλια μεταξύ μας σε ένα βαθμό πολύ πολιτισμένο, αλλά ταυτόχρονα έχουν γίνει πολλά ποταπά πράγματα, όπως το ψάξιμο του κινητού. Πιστεύω ότι και ο Χρήστος έχει ψάξει το κινητό μου, όπως έχω κάνει εγώ αντίστοιχα.»

Δείτε όσα δήλωσε η Έμιλυ Κολιανδρή στο βίντεο που ακολουθεί: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας