Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Αργυρός αποκαλύπτει τα προσωπικά του για πρώτη φορά: Δεν με άντεξε και αποχώρησε από τη σχέση!

  07/06/2019 11:53
Ο Αργυρός αποκαλύπτει τα προσωπικά του για πρώτη φορά: Δεν με άντεξε και αποχώρησε από τη σχέση!

Ο Αργυρός αποκαλύπτει τα προσωπικά του για πρώτη φορά: Δεν με άντεξε και αποχώρησε από τη σχέση!

  07/06/2019 11:53

O Κωνσταντίνος Αργυρός αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς τραγουδιστές της γενιάς του και σε κάθε εμφάνισή του, το νυχτερινό κέντρο κατακλύζεται από κόσμο που πηγαίνει να τον απολαύσει.

«Έτσι με γνώρισε! Είναι εγωιστικό, αλλά δεν ήταν επιλογή μου, ήταν δική της. Έχω μεγάλη υπομονή ως άνθρωπος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλάει στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή, για την πίστη του στο Θεό, την ανάγκη που έχει γεννηθεί μέσα του για τη δημιουργία οικογένειας ενώ αποκαλύπτει πως έχασε από κοντά του μια γυναίκα εξαιτίας της δουλειάς του.

Είσαι επιτυχημένος επαγγελματικά, έχεις την οικογένειά σου στο πλευρό σου και αισθηματικά δύσκολα βρίσκεις κλειστές πόρτες. Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί τι προβλήματα έχει ο Κωνσταντίνος;

Τα προβλήματα είναι για να λύνονται. Όταν εμφανίζονται στη ζωή σου, είναι για να σου δείξει ο Θεός ότι πρέπει να βρεις τρόπο να τα ξεπεράσεις για να καταφέρεις να φτάσεις εκεί που επιθυμείς.

Πιστεύεις στον Θεό;

Πολύ. Πιστεύω σε κάτι για να οριοθετώ κάποια πράγματα μέσα μου. Χωρίς την πίστη σε κάτι σπουδαίο και ανώτερο από εμάς θα τα εκμηδενίσουμε όλα, θεωρώντας πιο σημαντικά το χρήμα ή τη δόξα. Όταν, όμως, πιστεύεις, δεν βάζεις τίποτα παραπάνω από την πίστη σου. Η πίστη είναι διέξοδος.

Διανύοντας πλέον την τέταρτη δεκαετία της ζωής σου, έχεις αρχίσει να προβληματίζεσαι όσον αφορά το κομμάτι της οικογένειας;

Βασικά σκέφτομαι εδώ και χρόνια ότι θέλω να κάνω οικογένεια. Ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός να κάνω κι εγώ την οικογένειά μου, αν και το βλέπω μακρινό, να σου πω την αλήθεια.

Γιατί;

Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις οικογένεια, αλλάζουν οι προτεραιότητές σου. Επειδή για εμένα η οικογένεια είναι κάτι ιερό, ξέρω ότι θα είναι προτεραιότητά μου. Τη δεδομένη περίοδο στην πρώτη θέση βρίσκεται η δουλειά μου. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό, αλλά έτσι νιώθω και είναι ειλικρινές. Τώρα αν ο Θεός φέρει ένα παιδάκι, τι να σου πω…

Ε, δεν το φέρνει κι έτσι…

Πολλές φορές συμβαίνει κι αυτό, μη νομίζεις. (γέλια) Εκτός απροόπτου, λοιπόν… Δεν σου κρύβω όμως ότι το θέλω πολύ. Συχνά μπορεί να μου λένε από την εταιρεία για τις επιτυχίες που κάνουν τα τραγούδια μου κι εγώ εκείνη τη στιγμή να σκέφτομαι μέσα μου ότι θέλω πολύ μια οικογένεια. Ξέρεις τι είναι καμιά φορά να κάνεις επιτυχίες στη δουλειά σου, αλλά να μην έχεις χρόνο να ανταπεξέλθεις σε μια σχέση στην προσωπική σου ζωή; Να θέλεις να δώσεις πράγματα, αλλά να μην μπορείς;

Σου έχει συμβεί;

Έχει τύχει να χάσω γυναίκα από κοντά μου, με την οποία ήμουν πολύ καλά, λόγω του ότι δεν προλάβαινα να βρεθώ μαζί της και να της αφιερώσω χρόνο. Δεν απαιτώ να μείνει κάποιος, αν δεν αντέχει. Στη συγκεκριμένη φάση, όμως, η κοπέλα δεν άντεξε και προτίμησε να αποχωρήσει από τη σχέση. Εγώ δεν μπορούσα να παραμερίσω τους επαγγελματικούς μου στόχους. Από την άλλη, έτσι με γνώρισε.

Είναι λίγο εγωιστικό αυτό που λες, γιατί η σχέση προϋποθέτει υποχωρήσεις.

Είναι εγωιστικό, αλλά δεν ήταν επιλογή μου, ήταν δική της. Έχω μεγάλη υπομονή ως άνθρωπος. Πραγματικά, νιώθω ότι είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό, να επιθυμώ να ζήσω μια σχέση και να μην μπορώ γιατί πρέπει να τελειώσω κάποια πράγματα επαγγελματικά.

Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί μια γυναίκα να είναι μαζί σου όχι επειδή είσαι ο Κωνσταντίνος, αλλά επειδή είσαι ο Αργυρός;

Αν μπω σε αυτή τη διαδικασία, θα πάθω κατάθλιψη. Άσ’ το. (γέλια) Προτιμώ να κρατήσω τον ρομαντικό χαρακτήρα της παιδικής μου ηλικίας και να μη σκέφτομαι έτσι. Αν «λερώσω» το μυαλό μου με αρνητικές σκέψεις, δεν θα προχωρήσω ούτε σε φιλίες αλλά ούτε και σε σχέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας