Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Μάρθα Κουτουμάνου πέρασε στην αντεπίθεση! Η επιστολή φωτιά κατά Λυκουρέζου και Μαρίας Ελένης!

  07/06/2019 08:54
Η Μάρθα Κουτουμάνου πέρασε στην αντεπίθεση! Η επιστολή φωτιά κατά Λυκουρέζου και Μαρίας Ελένης!

Η Μάρθα Κουτουμάνου πέρασε στην αντεπίθεση! Η επιστολή φωτιά κατά Λυκουρέζου και Μαρίας Ελένης!

  07/06/2019 08:54

Το μακροσκελές κείμενο που έστειλε σε όλα τα ΜΜΕ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Μάρθα Κουτουμάνου αποφάσισε να απαντήσει στον Λυκουρέζο και την Μαρία Ελένη με μια επιστολή... φωτιά!

Με γραπτή δήλωσή της, που απέστειλε στα ΜΜΕ, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου παίρνει για πρώτη φορά θέση αναφορικά με τα εξώδικα και τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει λάβει από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αλλά και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της αδερφής της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 

Η Μάρθα Κουτουμάνου αναφέρει συγκεκριμένα:

"Αντί άλλης απάντησης σε όσα τις τελευταίες ημέρες και όχι με δική μου ευθύνη βλέπουν το φως της δημοσιότητας θα ήθελα να δηλώσω τα ακόλουθα:

1. Εκφράζω τη λύπη μου για το γεγονός ότι η αδελφή μου και ο Αλέξανδρος εκθέτουν οικογενειακά και προσωπικά μας θέματα, με συνέπεια να γινόμαστε όλοι -εγώ άθελά μου- αντικείμενο σχολιασμού που πλήττει τη μνήμη της μητέρας μας.

2. Αποτελεί συνειδητή επιλογή μου να μην ακολουθήσω αυτήν την πρακτική με την οποία από θέση αρχής διαφωνώ. Η σιωπή μου όμως δε συνιστά ούτε δηλώνει αδυναμία απόδειξης της αλήθειας ή αναλήθειας των όσων έχουν γραφτεί ή ειπωθεί. Ευτυχώς πλήθος αποδείξεων και μαρτυριών βρίσκονται στη διάθεση μου.

3. Επισημαίνω ότι για τους ίδιους λόγους συνειδητά μέχρι σήμερα δεν επέλεξα το δρόμο των δικαστηρίων και των αγωγών κατά μελών της οικογενείας μου. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι εφικτή στα πλαίσια μιας πολιτισμένης εξωδικαστικής λύσης η πλήρης διευθέτηση όλων των ζητημάτων που εκκρεμούν με σκοπό την εξεύρεση λύσεων που θα είναι δίκαιες και νόμιμες και για εμένα και για την αδελφή μου.

Μάρθα Κουτουμάνου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας