Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ηλέκτρα Φωτιάδου: «Ελπίζω στη ζωή μου, να μην έχω ανάγκη το παιδί μου»

  23/04/2019 11:40
Ηλέκτρα Φωτιάδου: «Ελπίζω στη ζωή μου, να μην έχω ανάγκη το παιδί μου»

Ηλέκτρα Φωτιάδου: «Ελπίζω στη ζωή μου, να μην έχω ανάγκη το παιδί μου»

  23/04/2019 11:40

Καλεσμένη στην εκποπή "Με αγάπη Χριστιάνα" βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Ηλέκτρα Φωτιάδου και μίλησε για τα επαγγελματικά, τις δυσκολίες στο χώρο αλλά και το γιο της Ιάσωνα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

"Μου έχει τύχει να είμαι σε καθημερινή σειρά και μετά από χρόνια, να ξεφύγει το σενάριο ή η παραγωγή. Στα 15 χρόνια που είμαι στον χώρο, σκέφτηκα να αλλάξω επάγγελμα. Το επίπεδο, οι προοπτικές σε κάνουν να το σκέφτεσαι αλλά αγαπώ την δουλειά μου" δήλωσε για τα επαγγελματικά της.

Μιλώντας για την μεγάλη της αγάπη, τον γιο της Ιάσωνα, η αγαπημένη ηθοποιός είπε: "Η σχέση με το γιο μου είναι πολύ στενή. Όλοι οι γονείς πρέπει να έχουν καλή σχέση με τα παιδιά τους, για να μπορούν να τα στηρίζουν. Πρέπει να τους αφήνουμε ελευθερία. Ελπίζω ποτέ στη ζωή μου, να μην έχω ανάγκη το παιδί μου. Είναι μεγάλο λάθος, να κρατούν οι γονείς τα παιδιά κοντά τους. Είναι πολύ μεγάλο λάθος αλλά συμβαίνει. Αν συμβεί σε εμένα θα είναι αποτυχία.." εξομολογήθηκε.

Δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι της έχει λείψει το θέατρο αλλά και ότι ο πολιτισμός δεν έχει υψηλή  θέση στην Κύπρο. Τρέχουμε να βρούμε χορηγίες για να ανεβάσουμε μια παράσταση. Η ζωή μας χωρίς τέχνη και θέατρο είναι βαρετή" δήλωσε.

Όσον αφορά την ηλικία της, η ίδια εξήγησε ότι αυτό δεν είναι κάτι το οποίο την ανησυχεί αλλά και ότι είναι στην καλύτερη φάση της ηλικίας της.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας