Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Νίκη Βίσση ανοίγει το σπίτι της στο Μάτι, και εξηγεί γιατί δεν φεύγει!

  22/04/2019 11:34
Η Νίκη Βίσση ανοίγει το σπίτι της στο Μάτι, και εξηγεί γιατί δεν φεύγει!

Η Νίκη Βίσση ανοίγει το σπίτι της στο Μάτι, και εξηγεί γιατί δεν φεύγει!

  22/04/2019 11:34

Το σπίτι στο οποίο ζει με την οικογένειά της στο Μάτι, την περιοχή της Αττικής που καταστράφηκε από τη φονική πυρκαγιά του Ιουλίου 2018, άνοιξε η Νίκη Βίσση στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Η αδελφή της Άννας Βίσσης υποδέχτηκε τον δημοσιογράφο της εκπομπής Μιχάλη Πλεμμένο στο υπόγειο που έχει μεταμορφωθεί πλέον στο μέρος όπου μένει η οικογένεια, αφού το υπόλοιπο σπίτι καταστράφηκε και έδειξε στην κάμερα τη μοναδική οικογενειακή φωτογραφία που διασώθηκε από την πυρκαγιά.

Επίσης, η Νίκη Βίσση εξήγησε ότι με την οικογένειά της αποφάσισαν ότι δεν θα εγκαταλείψουν το μέρος στο οποίο μεγάλωσαν και έζησαν, ενώ είπε ότι ο χειμώνας βγήκε δύσκολα, ιδίως με τις βροχές και το κρύο.

Στην κάμερα, επίσης, αποκάλυψε ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι στην περιοχή που ζουν ακόμα με συσσίτια του στρατού και δήλωσε:

«Μένω στο υπόγειο το οποίο επισκευάσαμε -γιατί κι εδώ κατέβηκε η φωτιά- αλλά αποφασίσαμε να μη φύγουμε ποτέ γιατί εδώ είναι ο τόπος μας. Ο χειμώνας βγήκε δύσκολα. Βάλαμε νάιλον από πάνω για τη μόνωση, γιατί και το κρύο που αντιμετωπίσαμε ήταν δυσάρεστο και η υγρασία, νερά.

Τις πρώτες μέρες είχα πάει στην Άννα. Μετά ήταν δική μας απόφαση να παραμείνουμε εδώ. Δεν θέλαμε να απομακρυνθούμε. Βολεύτηκα σε μια μικρή κουζινίτσα που έχω φτιάξει με τα πιατάκια και τα ποτηράκια μου.

Έχουμε καταθέσει τον φάκελο την ανακατασκευή, δεν προχωρούν οι φάκελοι, ειδικά για τα κόκκινα σπίτια δεν έχει βγει καμία άδεια ακόμα. Για όσους ενοικιάζουν δεν έχει δοθεί ακόμα το επίδομα ενοικίου.Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που παίρνουν συσσίτια. Το 2019 στην Αθήνα ζούμε με συσσίτια από τον Στρατό.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους 101 ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή. Γι’ αυτούς πρέπει ο τόπος να ζωντανέψει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας