Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο λόγος που μπήκε στο χειρουργείο o Μαυρίδης και η αποκάλυψη του Αρναούτογλου

  26/03/2019 12:02
Ο λόγος που μπήκε στο χειρουργείο o Μαυρίδης και η αποκάλυψη του Αρναούτογλου

Ο λόγος που μπήκε στο χειρουργείο o Μαυρίδης και η αποκάλυψη του Αρναούτογλου

  26/03/2019 12:02

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε ενημερώσει τους followers  του για την εισαγωγή του, χωρίς όμως να γνωστοποιήσει τον λόγο για τον οποίο μπήκε στο χειρουργείο.

Έτσι λοιπόν, ο γνωστός παρουσιάστης και tattoo artist, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, κάνοντας τους followers του να ανησυχούν για την υγεία του. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Γιώργος Μαυρίδης ενημέρωσε τους followers του πώς πρόκειται να κάνει μια επέμβαση.

Ο παρουσιαστής και tattoo artist ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους που τον βοήθησαν ν’ αποφασίσει τι είναι αυτό που θέλει να κάνει, καθώς πριν λίγες μέρες είχε ζητήσει την γνώμη τους για την πρόταση που δέχτηκε για τις Δημοτικές εκλογές, ενώ με νέο του post ενημέρωσε πως πρόκειται να μπει στο χειρουργείο, χωρίς, ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες για την επέμβαση που θα κάνει. «Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε αρκετά να αποφασίσω στο τι θέλω να κάνω. Και επειδή αύριο μπαίνω για εγχείρηση, αν δεν ξυπνήσω ποτέ να θυμάστε ότι θα έρθω το βράδυ στον ύπνο σας».

Στο πλευρό του Γιώργου Μαυρίδη, βρίσκεται ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στην ιδιωτική κλινική για να δώσει κουράγιο στον καλό του φίλο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όμως, ήταν αυτός που αποκάλυψε στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή, τον λόγο που εισήχθη στο νοσοκομείο. 
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, είπε ότι ο Γιώργος Μαυρίδης υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση, για ένα πρόβλημα το οποίο είχε αποκτήσει από τη συμμετοχή του στο Nomads.
Να του ευχηθούμε λοιπόν περαστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας