Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Με την Αλίκη χωρίσαμε για ενάμιση χρόνο!» Η εξομολόγηση του Πασχάλη που μας άφησε άφωνους!

  11/01/2019 15:27
«Με την Αλίκη χωρίσαμε για ενάμιση χρόνο!» Η εξομολόγηση του Πασχάλη που μας άφησε άφωνους!

«Με την Αλίκη χωρίσαμε για ενάμιση χρόνο!» Η εξομολόγηση του Πασχάλη που μας άφησε άφωνους!

  11/01/2019 15:27

Μιλάς μαζί του και άθελά σου τραγουδάς από μέσα σου επιτυχίες του: Το «Σχολείο», «Ο τρόπος», «Το κορίτσι του Μάη», «Ουρανέ που περνάς», «Ο Αλέξης» είναι μόνο λίγες από τις αξέχαστες ερμηνείες του Πασχάλη και των Olympians που ακούγονται μέχρι σήμερα.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης μίλησε στο Υouweekly για την σύζυγο του με την οποία έχουν ζήσει μαζί 51 χρόνια και αποκαλύπτει τον άγνωστο χωρισμό τους!

Ποιον είχατε να σας προσέχει ως καλλιτέχνη;

Την Αλίκη. Είναι στήριγμα, σύντροφος, γυναίκα, μητέρα και φίλη... Είναι ανεκτίμητη σύντροφος και ο κόσμος την έχει παρεξηγημένη, νομίζει ότι είναι τόσο αυστηρή όσο φαίνεται. Δεν είναι! Είναι αυστηρή εκεί που πρέπει και είναι κυριολεκτικά μπαχτσές όταν τη ζήσεις.

Τι σας κρατάει κοντά της για 51 χρόνια;

Πρώτα απ’ όλα ο χαρακτήρας της, η αγάπη της, η ακεραιότητά της, ότι λέει τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Δεν μου χαρίζεται εύκολα.

Την εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια;

Όχι, με ανοιχτά μάτια, δεν έχω λόγους να τα κλείσω. Την εμπιστεύομαι, χωρίς να σημαίνει αυτό πως ο Πασχάλης είναι άβουλος σύντροφος, είναι πολύ δύσκολος. Δεν είμαι εύκολος χαρακτήρας.

Πώς γνωριστήκατε;

Μεγαλώναμε στην ίδια γειτονιά. Κάποια στιγμή πέρασε δίπλα μου με την παρέα της και μου είπε: «Hello drugstore men» – όπως λεγόταν το συγκρότημα που ήμουν τότε. Ξεκίνησε μία φιλική γνωριμία, ένα ενδιαφέρον μου για μία φίλη της που δεν προχώρησε, και κάποια στιγμή ήρθαμε κοντά, κάναμε έναν εξάμηνο πλατωνικό δεσμό και μας χώρισε ο πατέρας της. Μας είδε στον δρόμο που περπατούσαμε πλάι-πλάι, επενέβη, περιόρισε την Αλίκη στις εξόδους της, χωρίσαμε για ενάμιση χρόνο και μετά ξανασυναντηθήκαμε, έκτοτε είμαστε συνεχώς μαζί.

Από τότε είπατε «είναι η γυναίκα της ζωής μου»;

Όχι, αυτό το είπα πολύ αργότερα, αφού ζήσαμε 8 χρόνια μαζί. Είχαμε πει πως όταν τελειώσει το πανεπιστήμιο θα μιλήσουμε για γάμο. Όντως πήρε το πτυχίο της και της έκανα πρόταση γάμου ενώ δεν το περίμενε.

Μέσα σε τόσα χρόνια γάμου υπήρχαν στιγμές που κάποιος από τους δύο ήθελε να ανοίξει την πόρτα και να φύγει;

Όχι, αλλά διαφωνίες ασφαλώς υπήρξαν και υπάρχουν. Οι διαφωνίες σε μία συμβίωση δεν μπορεί να λείψουν, εξαρτάται όμως πώς θα τις ξεπεράσει το ζευγάρι. Ποτέ ο θυμός μου δεν κράτησε για περισσότερο από 24 ώρες, μέχρι τώρα κοιμόμαστε αγκαλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας