Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έγκυος στα 51 της με τον 20 χρόνια νεότερο Γάλλο διεθνή ποδοσφαιριστή!

  20/08/2018 11:03
Έγκυος στα 51 της με τον 20 χρόνια νεότερο Γάλλο διεθνή ποδοσφαιριστή!

Έγκυος στα 51 της με τον 20 χρόνια νεότερο Γάλλο διεθνή ποδοσφαιριστή!

  20/08/2018 11:03

Η σεξοβόμβα των προηγούμενων δεκαετιών θέλει να κάνει παιδί στα 51 της με τον Γάλλο διεθνή ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραμί

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στα 51 της παραμένει μία πανέμορφη και σούπερ σέξι γυναίκα στην όψη. Όμως παραμένει και μία γυναίκα που τρέφεται και ζει για τον έρωτα σε όλες τις εκφάνσεις του, καθώς, όπως διέρρευσε η ίδια, θέλει να ξαναγίνει μαμά, φέρνοντας στον κόσμο το παιδί του κατά 20 χρόνια νεώτερού της συντρόφου, του διεθνούς Γάλλου ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραμί!

Το σύμβολο του σεξ των περασμένων δεκαετιών έχει ήδη δύο ενήλικους γιους από τον προηγούμενο γάμο της με τον σταρ της ροκ, Τόμι Λι. Η Πάμελα Άντερσον φέρεται να είχε προβλέψει για την «εγκυμοσύνη» της σε προχωρημένη ηλικία, καθώς είχε φροντίσει να «παγώσει» τα ωάριά της, ώστε αυτά να γονιμοποιηθούν όταν και αν εκείνη το κρίνει απαραίτητο.Φαίνεται πως η στιγμή αυτή έφτασε, καθώς η σεξοβόμβα της δεκαετίας του '90, εξέφρασε την επιθυμία να κάνει παιδί και οικογένεια με τον Αντίλ Ραμί. Σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον της Πάμελα Άντερσον, οι γιοι της, Μπράντον και Ντίλαν, όχι μόνο δεν έχουν αντίρρηση, αλλά φέρονται να τη στηρίζουν σε αυτό το νέο της εγχείρημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι είναι κατενθουσιασμένο με την προοπτική της γέννησης ενός δικού τους παιδιού, αν και δεν κρύβουν την αγωνία τους για τα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν από την εγκυμοσύνη μίας 51χρονης γυναίκας.

Όπως έγινε γνωστό, έχει ήδη ανατεθεί σε ειδικό γκρουπ γιατρών, να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα και να αποφανθούν αν η Πάμελα Άντερσον είναι σε θέση να κυοφορήσει και να αντέξει τη μεγάλη δοκιμασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας