Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Το σκυλί που βρήκα, είναι της Σπηλιώτη και το t-shirt του άντρα της»

  26/07/2018 13:11
«Το σκυλί που βρήκα, είναι της Σπηλιώτη και το t-shirt του άντρα της»

«Το σκυλί που βρήκα, είναι της Σπηλιώτη και το t-shirt του άντρα της»

  26/07/2018 13:11

Νέα στοιχεία έδωσε ο Μάνος Πίντζης για την Χρύσα Σπηλιώτη και τον άντρα της που είναι αγνοούμενοι από τη Δευτέρα.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο ηθοποιός Μάνος Πίντζης, όπως και πολλοί συμπολίτες μας βρέθηκαν κοντά στους πληγέντες της φονικής λαίλαπας στην Ανατολική Αττική, προκειμένου να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο.


Ο Μάνος είπε στην εκπομπή Splash: «Βρήκα ένα σκυλάκι, που ήταν ψιλοκαμένο, αγριεμένο και με πήρε τηλέφωνο η κόρη της Χρύσας Σπηλιώτη και μου είπε ότι είναι της Χρύσας και βρήκα και ένα λευκό t-shirt και μου είπε ότι είναι το μπλουζάκι του μπαμπά της, γιατί είναι ψαράς και με ρωτούσε αν είδα κάτι άλλο…».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο ηθοποιός!

«Στεναχωριέμαι που δεν ήμουν από τη Δευτέρα εκεί, όταν γινόταν το χάος. Και το λέω αυτό γιατί εγώ δεν πήγα εκεί ως ο ηθοποιός, ο γνωστός που πήγε για να πάρει τη λάμψη… Αλλά έχω εκπαιδευτεί στις Ειδικές Δυνάμεις και ξέρω τα πατήματά μου. Πήρα το σακίδιό μου και πήγα την άλλη μέρα εκεί, είδα απίστευτες εικόνες, ακατάληπτες.

Ξεκίνησα και έμπαινα από σπίτι σε σπίτι για να βρω οτιδήποτε, κατέβηκα και στις παραλίες και ανακάλυψα ένα σκυλάκι που ήταν ψιλό καμένο στην πλάτη. Ήταν πάρα πολύ αγριεμένο, δεν μπορούσα να το τραβήξω και άρχισα να ζητάω βοήθεια από κάποιον ειδικό που να ξέρει να μου πει πώς θα τραβήξω ένα σκυλί που είναι αγριεμένο.

Με πήρε τηλέφωνο χθες η κόρη της Χρύσας Σπηλιώτη και μου είπε ότι το σκυλάκι είναι της Χρύσας Σπηλιώτη. Μαζί με το σκυλάκι βρήκα κι ένα t-shirt λευκό, το οποίο μου είπε ότι ήταν του μπαμπά της. Μακάρι να βρεθεί η Χρύσα και όλος ο κόσμος. Ήταν πραγματικά κόλαση αυτό που συνέβη εκεί πάνω, δεν μπορούσε να ξεφύγει κανείς από αυτό το πράγμα», είπε μεταξύ άλλων ο Μάνος Πίντζης.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας