Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα για την Ελλάδα η Χριστιάνα Αριστοτέλους

  26/07/2018 10:21
Δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα για την Ελλάδα η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα για την Ελλάδα η Χριστιάνα Αριστοτέλους

  26/07/2018 10:21

Την έκτακτη εκπομπή με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους που μοναδικό στόχο είχε την οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων στην Ελλάδα αγκάλιασε ο κόσμος. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Στο πλαίσιο της έκτακτης εκπομπής «Με αγάπη για την Ελλάδα», η Χριστιάνα Αριστοτέλους υποδέχτηκε στο στούντιο δημοσιογράφους, επώνυμους Κύπριους και ανταποκριτές, σε μια μεγάλη βραδιά ανθρωπιάς και αγάπης που διοργάνωσε ο Alpha Κύπρου, με το αποτέλεσμα να συγκινεί. 

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, η Χριστιάνα Αριστοτέλους προσπάθησε πολλές φορές να συγκρατήσει τα δάκρυα της, ωστόσο στην αναφορά του 11χρόνου Ανδρέα που κάηκε ζωντανός στην αγκαλιά του πατέρα ενώ η 13χρονη αδερφή του πήδηξε από τα βράχια για να σωθεί από τις φλόγες και έχασε επίσης τη ζωή της, δεν άντεξε και λύγισε. 

Η μεγάλη βραδιά ανθρωπιάς και αγάπης έδωσε όμως ένα θετικό μήνυμα και ολοκληρώθηκε με τον κόσμο να προσφέρει ότι μπορεί για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τα πάντα. Στο τέλος της βραδιάς, το ποσό ξεπέρασε τις 200 χιλιάδες ευρώ!

Παρόντες στο τηλεφωνικό κέντρο, για να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή ήταν αρκετοί επώνυμοι όπως ο Λούης Πατσαλίδης, η Γωγώ Αλεξανδρινού, ο Ανδρέας Γιώρτσιος, ο Γιώργος Πενηνταέξ,ο Γιώργος Τσιάκκας, η Χριστίνα Παυλίδου, η Πόπη Αβραάμ, ο Χάρης Παπαθεοχάρους,η  Ιωάννα Λαμπροπούλου και άλλοι.

Συγκινητικές οι εισφορές μίας εγχειρισμένης κυρίας που πρόσφερε το ποσό των 400 ευρώ που προόριζε για τις φυσιοθεραπείες των δύο επόμενων μηνών, αλλά και η μεγάλη προσφορά του συνδέσμου "Ένα όνειρο μια ευχή" που προσέφερε το ποσό των 5.000 ευρώ.

200 χιλιάδες Ευρώ μάζεψε ο ALPHA Κύπρου από τον τηλεμαραθώνιο όπως αναφέρει το επίσημο δελτίο τύπου του σταθμού


Συγκινητική ήταν η αντίδραση των Κυπριών πολιτών στην μεγάλη αγκαλιά αγάπης που άνοιξε χθες βράδυ ο ALPHA Κύπρου με την Χριστιάνα Αριστοτέλους με στόχο την οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας.

Σε μόλις τρεις ώρες μέσα από την εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ο ALPHA Κύπρου με κινητήριο δύναμη τους ανθρώπους του, κατάφερε να μαζέψει χρηματικό ποσό ύψους πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ, το οποίο θα δοθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία έτσι ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια για αναστύλωση των Δήμων και των οικισμών που έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα.

Μετά και από έκκληση των Δήμων που έχουν πληγεί, ο ALPHA Κύπρου πραγματοποίησε τον τηλεμαραθώνιο με μοναδικό στόχο την οικονομική στήριξη των πληγέντων οι οποίοι δυστυχώς πέρα από τις καταστροφές των περιουσιών τους, ακόμη μετράνε νεκρούς.

Σε αυτό το στάδιο, ο ALPHA Κύπρου έχει δημιουργήσει ομάδα συλλογής των χρημάτων έτσι ώστε να μαζευτεί το ποσό και να παραχωρηθεί άμεσα και με διαφάνεια στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Αναφερόμενος στην παραγωγή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ο Γενικός Διευθυντής του ALPHA Κύπρου κ. Πέτρος Πέτρου, δήλωσε

«Πρώτα θα ήθελα να συγχαρώ τους Κύπριους πολίτες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του ALPHA Κύπρου που μοναδικό στόχο είχε την οικονομική στήριξη των πληγέντων.

Η στήριξη των συνανθρώπων μας που αυτή την στιγμή μετράνε πληγές, είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε.

Παράλληλα ευχαριστώ όλες τις εταιρείες που με δική τους πρωτοβουλία ενίσχυσαν αυτή την πρωτοβουλία με μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ALPHA Κύπρου που ήρθαν από το πρωί στο κανάλι και εργάστηκαν ακούραστα μέχρι τα ξημερώματα για να επιτύχουν στο να μαζευτεί το ποσό των 200 χιλιάδων Ευρώ, που σίγουρα είναι πέραν των προσδοκιών μας. Με απόλυτη διαφάνεια θα μαζέψουμε τα χρήματα και θα τα παραδώσουμε στην Κυπριακή Δημοκρατία με σκοπό να συμβάλουμε στην ανοικοδόμηση των οικισμών που έχουν καταστραφεί».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας