Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έκκληση απευθύνουν Ζυγούλη & Ρουβάς για τα δυο κοριτσάκια που αγνοούνται

  26/07/2018 09:27
Έκκληση απευθύνουν Ζυγούλη & Ρουβάς για τα δυο κοριτσάκια που αγνοούνται

Έκκληση απευθύνουν Ζυγούλη & Ρουβάς για τα δυο κοριτσάκια που αγνοούνται

  26/07/2018 09:27

Κορυφώνεται το θρίλερ για τα δυο 9χρονα κορίτσια, τις δίδυμες Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου, που αγνοούνται από την περασμένη Δευτέρα και η αγωνία των γονιών τους δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε amber alert το οποίο κοινοποίησε μέσα από το instagram της τόσο η Κάτια Ζυγούλη όσο και ο Σάκης Ρουβάς.

Γονείς και οι ίδιοι, καταλαβαίνουντην αγωνία του πατέρα και της μητέρας των κοριτσιών, που αγωνιούν για την τύχη των παιδιών τους. Άλλωστε και το μικρότερο παιδί τους ήταν ανάμεσα σε αυτά που κινδύνευσαν από τη φωτιά που ξέσπασε στο Νέο Βουτζά όπου είναι το σπίτι τους.

Το ζευγάρι, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές που αναζητούν τα ίχνη των δύο δίδυμων κοριτσιών.


Την ίδια ώρα, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε και το πρώτο του μήνυμα για την τραγωδία, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει ακόμη ανάγκη για αίμα. 

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους το μέγεθος της τραγωδίας που έχει συμβεί στον τόπο μας. Βλέπω την περιοχή που ζω συγκλονίζομαι και θρηνώ για τις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους. Ας είμαστε ενωμένοι. Από το κέντρο αιμοδοσίας όπου βρέθηκα με ενημέρωσαν ότι η ανάγκη για αίμα εξακολουθεί να είναι μεγάλη. Όποιος μπορεί ας σπεύσει

Διαβάστε επίσης:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας