Εκτός από τα αδέρφια της δεν κάλεσε ούτε τη Pippa! Η Meghan Markle δεν θέλει κανέναν να την επισκιάσει στον γάμο!

Αυτό το νέο δεν το περιμέναμε! Όπως φαίνεται ο πρίγκιπας Harry θα περιφρονήσει την αδερφή της Kate Middleton, Pippa στον επερχόμενο πριγκιπικό γάμο.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle με μυστήριο τρόπο απέφυγαν να συμπεριλάβουν την Pippa Middleton στην λίστα καλεσμένων της γαμήλιας δεξίωσης αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου.

Το ακόμα πιο περίεργο σημείο στην ιστορία είναι πως τόσο ο Harry, όσο και η Markle είχαν προσκληθεί και στο γάμο και στην δεξίωση της Pippa τον περασμένο Μάιο, οπότε και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, James Matthews.

Φήμες θέλουν τη Meghan να έχει βάλει το χέρι της, μιας και όλοι γνωρίζουν την ξεχωριστή χημεία που είχε ο Harry με την Pippa στο γάμο των αδερφών τους William και Kate τον Απρίλιο του 2011, όπου ο φακός τους είχε πιάσει να ανταλλάσσουν ανέκδοτα στο μπαλκόνι του Buckingham.

Διάβασε ακόμα: Είναι αυτές οι πρώτες φωτογραφίες της Pippa Middleton με φουσκωμένη κοιλίτσα;

Εν τω μεταξύ ο Harry είχε δώσει το παρόν τόσο στο γάμο όσο και στην γαμήλια δεξίωση της μικρής αδερφής της Kate ενώ από το περιβάλλον της μικρής Middleton έγινε γνωστό πως η Pippa είναι πληγωμένη.

Και δεν είναι μόνο η Pippa Που θα λείπει από τη γαμήλια δεξίωση. Όπως φαίνεται χωρίς πρόσκληση έμεινε και η επί χρόνια πρώην αγαπημένη του Harry, Chelsy Davy, η οποία θα είναι παρούσα στο γάμο αλλά δεν έλαβε πρόσκληση για τη δεξίωση. Η πρώην του Harry δηλώνει έκπληκτη και πικραμένη από την απόφαση του πρίγκιπα με τον οποίο έβγαινε από το 2004 έως το 2011.

Οι εντυπωσιακότερες εμφανίσεις του φεστιβάλ των Καννών2018!

 
O πεθερός του πρίγκιπα Χάρι σκοπεύει να απολογηθεί στον μέλλοντα γαμπρό του και την κόρη του, μετά τις αποκαλύψεις ότι έστησε τις φωτογραφίες επί πληρωμή

Οι συγγενείς της Μέγκαν Μαρκλ δεν σταματούν να την φέρνουν σε δύσκολη θέση, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία για να γίνει και επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Μετά την ανοιχτή επιστολή που έστειλε στον πρίγκιπα Χάρι ο ετεροθαλής αδερφός της, όπου χαρακτήριζε την Μέγκαν «ρηχή» και «ματαιόδοξη», έφτασε η σειρά του μπαμπά της νύφης να την... ντροπιάσει. 

Όπως αποκαλύφθηκε εχθές, όλες οι πρόσφατες φωτογραφίες που έδειχναν τον μέλλοντα πεθερό του πρίγκιπα Χάρι να προετοιμάζεται για τον γάμο, ήταν στημένες από τον ίδιο και έναν paparazzo. Ειδικότερα, ο Τόμας Μάρκλ είχε συνεννοηθεί με τον φωτογράφο Τζεφ Ράινερ να... προσφέρει δήθεν αυθόρμητες πόζες επί αμοιβή, ώστε ο δεύτερος να τον τραβήξει π.χ. να γκουγκλάρει δημοσιεύματα για την κόρη του σε ίντερνετ καφέ, να ράβει το κουστούμι για τον βασιλικό γάμο και να διαβάζει ταξιδιωτικούς οδηγούς για την Αγγλία. 

Μάρτυρες κατήγγειλαν ότι είδαν τον μπαμπά της Μέγκαν να καταφτάνει στα σημεία των φωτογραφήσεων παρέα με τον Ράινερ, έπειτα να χωρίζονται για λίγα λεπτά ώστε να τραβηχτούν οι φωτογραφίες, και έπειτα να αποχωρούν μαζί από το σημείο. Στην περίπτωση μάλιστα του ραφτάδικου, επειδή το προσωπικό απουσίαζε, ο φωτογράφος και ο Τόμας Μαρκλ πλήρωσαν έναν 17χρονο υπάλληλο από γειτονικό μαγαζί να υποκριθεί ότι παίρνει τα μέτρα του 70χρονου άνδρα. 

Σύμφωνα με την New York Post, οι φωτογραφίες των προετοιμασιών του γάμου απέφεραν στον φωτογράφο περίπου 135.000 και πιστεύεται ότι μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων μπήκε στην τσέπη του πατέρα της Μέγκαν.

Πάντως, σύμφωνα με τον γιο του, ο Τόμας Μαρκλ αισθάνεται μετανιωμένος για τις πράξεις του και σκοπεύει να απολογηθεί αυτοπροσώπως στην κόρη του και τον γαμπρό του που τους έφερε σε δύσκολη θέση.

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς