Η αποκάλυψη του Βρεττού Βρεττάκου για τη φόρμα με 590.000 κρύσταλλα της Φουρέιρα!

Ο make up artist, o hair stylist και ο στυλίστας της αποκαλύπτουν τα μυστικά των πάντα εντυπωσιακών εμφανίσεών της!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ελένη Φουρέιρα με το fuego, που εκπροσωπεί την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό δεν εντυπωσίασε μόνο με το τραγούδι και τις χορευτικές ικανότητές της, αλλά έκλεψε την παράσταση με την ολόσωμη φόρμα που επέλεξε να φορέσει!

Η Ελένη φορά στη σκηνή της Λισαβόνα μία κεντημένη φόρμα με 590.000 κρύσταλλα Swarovski.

Ο σχεδιαστής που την έφτιαξε, ο Βρεττός Βρεττάκος, μίλησε στην εκπομπή "Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω" και αποκάλυψε πως στις πρόβες έβαλε τρεις διαφορετικές φόρμες! 

«Είχαμε κάνει τρεις φόρμες, οι οποίες είχαν πάρα πολύ κοντινές χρωματικές αποχρώσεις. Ήταν όλες εμπνευσμένες από άποψη φωτιάς. Φορέθηκαν άλλες δύο που ήταν διαφορετικές, αλλά δεν μπόρεσε να το καταλάβει κανείς λόγω του ότι ήταν μικρές οι διαφορές. Τελικά, επιλέχθηκε η πρώτη φόρμα, η οποία είχε φορεθεί ήδη από την πρώτη πρόβα»!

Και αποκάλυψε: «Αν βγάλει το δερμάτινο η Ελένη στον τελικό θα δείτε κάτι εντυπωσιακό… Αλλά νομίζω πως όχι γιατί είναι όλα προγραμματισμένα, δεν ξέρω αν θέλει να κάνει μία εμφάνιση πριν η μετά το τραγούδι της στον τελικό…»!

Οι άνθρωποι που επιμελούνται την εικόνα της γενικότερα και ευθύνται για την εκρηκτική της παρουσία στην Eurovision μίλησαν αποκάλυψαν  λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

"Είναι πολύ δημιουργικό το να ντύνει κανείς την Ελένη. Έχει πάρα πολλούς χαρακτήρες που μπορείς να πατήσεις πάνω και να δημιουργήσεις πολλές νέες εικόνες. Η φόρμα ήταν η πρώτη μας ιδέα. Είναι τόσο μέσα στο DNA της και αυτό είναι το πιο αντιπροσωπευτικό για να δείξει σ' όλη την Ευρώπη!", είπε χαρακτηριστικα ο στυλίτστας Μάρκος Ανδριώτης.

Ο hair stylist Χρήστος Μπαϊραμπάς με τη σειρά του επεσήμανε: "Τα μαλλιά της Ελένης είναι ένα εργαλείο, μια συνέχεια του σώματός της και της ενέργειας που βγάζει πάνω στη σκηνή. Μαζί κάνουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Έχει φανταστικά μαλλιά. Γενικά, έχει πάρα πολλά μαλλιά και πάρα πολύ σγουρά μαλλιά. Αυτή είναι κάθε φορά η δυσκολία μας. Έχει αυτό το αφρικάνικο, την αφάνα που λένε. Χρησιμοποιεί φυσικά και πρόσθετα μαλλιά... Τα μαλλιά για την Eurovision είναι εμπνευσμένα από κόμικ, όπως είναι οι γυναίκες στα κόμικ που έχουν τα μαλλιά που αιωρούνται και έχουν μια θεωρία...".

Τέλος, ο make up astirst Παντελής Τουτουντζής δήλωσε: "Μας παίρνει συνήθως μια ώρα η προετοιμασία. Το κάνουμε τόσο γιατί θέλουμε να το ευχαριστηθούμε. Πάντα με την Ελένη η στιγμή που ετοιμαζόμαστε είναι όμορφη για εμάς γιατί είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα...".

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα θέλαμε παιδί αλλά τώρα θα ήταν στενάχωρο. Δεν θα ζούσε με τους γονείς του»
Έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του Δημήτρη Κόκοτα - Tι έδειξαν τα αποτελέσματα
Η ανάρτηση της Πέγκυ Ζήνα για τα 12 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Η μέρα ξημερώνει γκρίζα για μένα»
O Νίκος Βέρτης πήρε εξιτήριο μετά την τροφική δηλητηρίαση που αντιμετώπισε
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Οι πρώτες on camera δηλώσεις του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα: «Είχα μία δύσκολη γέννα»
Η κόρη της Κim Kardashian και του Kanye West κερδίζει 28.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση στο TikTok
Η νέα φωτογραφία της Celine Dion εν μέσω του αγώνα με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»