Η ερωτική ζωή του Χάρη Χριστόπουλου & η επική δήλωση για τον gay γιο του!

Ο Χάρης Χριστόπουλος βρέθηκε ως καλεσμένος στο “Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα” και πραγματικά δεν δίστασε να μιλήσει για όλα!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Χάρης Χριστόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής και τόνισε ότι στην γυναίκα δεν κοιτάει μόνο το στήθος, αλλά του αρέσουν πολύ τα όμορφα χαρακτηριστικά όπως τα αυτιά και ο λαιμός. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται δεν έχει «φάει» ποτέ χυλόπιτα γιατί είναι κυνηγός και όταν ένας άντρας έχει στόχο πάντα ξέρει που να χτυπήσει το θήραμα του.

Ο διάσημος φωτογράφος ανέλυσε την παλαιότερη δήλωσή του σχετικά με την ερωτική του ζωή και αν όντως είναι αλήθεια πως έχει συνευρεθεί με παραπάνω από 300 γυναίκες.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Χριστόπουλος δεν δίστασε να απαντήσει στο αν έχει δεχθεί φλερτ από άνδρες εντός και εκτός εργασιακού περιβάλλοντος και να αποκαλύψει αν έχει σκεφτεί να ανταποκριθεί έστω και μία φορά.

Ακόμα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει τον λόγο που έχει σχέση για 14 ολόκληρα χρόνια με τη σύντροφό του αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν παντρευτεί. Εκείνος παραδέχθηκε πως ο γάμος είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά του, όμως το ακόμα πιο ενδιαφέρον κομμάτι της κουβέντας ήταν όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Χάρη Χριστόπουλο για το πώς θα αισθανόταν και πώς θα αντιδρούσε αν ο γιος του παραδεχόταν πως ήταν gay.

«Δεν με νοιάζει καθόλου! Θα τον λατρεύω. Θα πηγαίνουμε μαζί να του αγοράζω τακούνια, φορέματα, θα τον βάφω. Αγάπη μόνο! Δεν με νοιάζει καθόλου, παρόλο που εγώ είμαι το ακριβώς αντίθετο» είπε ο ίδιος, συμπληρώνοντας: «Θα τον μοσχοπαντρέψω. Με τον “Αντώνη” που θα είναι και executive σε πολεθνική και θα είμαστε παρέα, θα είμαστε αγκαζέ και θα τον πάω και στην εκκλησία! Δεν υπάρχει αυτό, πρέπει να ξεχωρίσουμε το κρεβάτι». 

O παρουσιαστής ρώτησε τον φωτογράφο αν υπάρχει κάποια γυναίκα από το My style rocks που θα μπορούσε να δει ερωτικά, με τον ίδιο να απαντάει καταφατικά. Όπως εξομολογήθηκε, πάντως, η σύντροφός του του κάνει ζήλιες μόνο για την Ευαγγελία Αραβανή.

«Εννοείται. Μου …γυρίζουν τα μάτια με κάνα δυο εκεί μέσα. Εννοείται, άντρας είμαι ρε φίλε. Όταν βλέπω και σκανάρω, τρελαίνομαι, σταματάω και χτυπάει το κουδουνάκι και βλέπω. Στη μία βλέπω έναν γλουτό, στην άλλη μία φλέβα, στην άλλη μία θηλή και τρελαίνομαι, ένα χείλος, ένα αυτί που κρέμεται ένα σκουλαρίκι, λεπτομέρειες! Η Αραβανή δεν υπάρχει, άστο! Η Αραβανή είναι Σουηδέζα, αυτό το κορίτσι δεν μοιάζει με τη μέση Ελληνίδα. Η μόνη ζήλια που έχω από τη γυναίκα μου είναι η Αραβανή», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ο ΣΚΑΪ δεν επέτρεψε στην παίκτρια του My Style Rocks να εμφανιστεί στο Late Night του ΑΝΤ1. Χθες το βράδυ, λοιπόν, με καλεσμένο τον Χάρη Χριστόπουλο, ο Γιώργος Λιάγκας βρήκε την ευκαιρία να πετάξει το καρφί του για τον Acun Ilicali.

«Αυτή η Ραμόνα που την είχα καλέσει και στην πρώτη εκπομπή και ο Τούρκος μου την έκοψε. Το Ραμονάκι…», είπε ο Γιώργος και ακολούθησαν απίστευτες ατάκες με τον Χάρη Χριστόπουλο.

Ο κριτής του My style rocks τόνισε η Ραμόνα της έχει ισοπεδώσει όλες στο styling, είναι πολύ καλή και το έχει.

Μάλιστα, την αποκάλεσε «σκυλί μαύρο» και εξήγησε ότι αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και το έχει δει πολύ σοβαρά

Στο Πρωινό σχολίασαν τη συνέντευξη του Χάρη Χριστόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα

Η ατάκα του για το τι θα έκανε αν είχε γιο ομοφυλόφιλο, προκάλεσε τις δικαιολογημένες αντιδράσεις του Πρωινού.

«Είναι εξευτελιστικό και μόνο που το λέει αυτό!» είπε ο Κώστας Τσουρός, και ο Άρης με την Κλεοπάτρα συμπλήρωσαν λέγοντας:

«Έχει αυτό το χιούμορ, απλά το μήνυμα που περνάει είναι λάθος! Βγάζει μια γραφικότητα, και δεν υπάρχει λόγος!». Η Φαίη Σκορδά έκλεισε την κουβέντα, λέγοντας: «Υπερβολικό, πολύ ακραίο, αλλά η πρόθεση είναι μάλλον το «αγάπη μόνο»!

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Δειτε Επισης

Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα θέλαμε παιδί αλλά τώρα θα ήταν στενάχωρο. Δεν θα ζούσε με τους γονείς του»
Έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του Δημήτρη Κόκοτα - Tι έδειξαν τα αποτελέσματα
Η ανάρτηση της Πέγκυ Ζήνα για τα 12 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Η μέρα ξημερώνει γκρίζα για μένα»
O Νίκος Βέρτης πήρε εξιτήριο μετά την τροφική δηλητηρίαση που αντιμετώπισε
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»