Η Maria Menounos και ο σύζυγός της, περιμένουν το πρώτο τους παιδί

«Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες η Maria Menounos.

Η 44χρονη παρουσιάστρια ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Keven Undergaro, για να ολοκληρώσουν έτσι την οικογενειακή τους ευτυχία.

«Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό» δήλωσε στο αμερικανικό #People η Maria Menounos. «Ο Keven Undergaro ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαστε πέρα από ενθουσιασμένοι για αυτή τη ζωή που έρχεται. Μια ευλογία».

Πριν από έναν χρόνο, η Maria Menounos μοιράστηκε τα νεότερα από το ταξίδι γονιμότητας με τον Keven Undergaro, προκαλώντας δημόσια συζήτηση.

«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα πάρει τόσο πολύ. Έχουν περάσει χρόνια. Αξιοποιήσαμε διαφορετικές υπηρεσίες, διαφορετικούς ανθρώπους» είχε εξομολογηθεί η παρουσιάστρια με ελληνικές ρίζες. «Είναι μια πολύ απογοητευτική διαδικασία» εξήγησε η ίδια για τις προσπάθειες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια και δεν έφερναν αυτό που ήθελαν…

 

 

 

 

 

Με μία φωτογραφία και κρατώντας ένα βρεφικό μωράκι, η Maria Menounos θέλησε να πει ένα τεράστιο «ευχαριστώ» για τα μηνύματα αγάπης που έλαβε.

«Είμαστε τόσο συγκλονισμένοι από όλα τα μηνύματα αγάπης και χαράς που λάβαμε τις τελευταίες 24 ώρες. Ήταν μια μακρά διαδικασία, με πολλά σκαμπανεβάσματα στην πορεία – θα μοιραστούμε όλο το ταξίδι μέχρι τώρα τη Δευτέρα στην εκπομπή μου Heal Squad x Maria Menounos», γράφει στην ανάρτηση της.

 

 

 

Ενθουσιασμένη για το χαρμόσυνο γεγονός είναι φυσικά και η κουμπάρα της, Μαριέττα Χρουσαλά! Η Δέσποινα Καμπούρη κάλεσε ζωντανά στο #PameDanai την παρουσιάστρια, με την Μαριέττα να μιλάει για την καλή της φίλη.

«Το ήξερα ότι η Μαρία Μενούνος θα γίνει μαμά! Μιλήσαμε και μου έλεγε ότι σκεφτόταν πώς θα το ανακοινώσει στον κόσμο. Εννοείται ότι δεν θα έλεγα ποτέ τίποτα. Είναι μια τόσο ευαίσθητη και μοναδική στιγμή για τον καθένα. Δεν θα μπορούσα να το κάνω. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, ξέρω πόσο το θέλανε. Νομίζω πως το μωρό θα έρθει στον κόσμο προς το καλοκαίρι. Είναι πολύ συγκινητικό, η Μαρία έχει παλέψει δεν μπορείτε να φανταστείτε με πόσους τρόπους να κάνει ένα παιδί. Είναι σημαντικό να μην απελπίζονται οι γυναίκες. Είναι σχεδόν δέκα χρόνια» ανέφερε η Μαριέττα Χρουσαλά.

Να σου θυμίσουμε πως η Μαρία Μενούνος έχει βαφτίσει την κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά, ενώ πριν μερικά χρόνια η παρουσιάστρια την πάντρεψε στον θρησκευτικό γάμο της.

 

 

Τα μηνύματα που δέχτηκε η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ήταν πολλά από διάσημους ξένους και Έλληνες διάσημους (και μη). Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η ανάρτηση της Άννας Βίσση.

Πριν μερικές ώρες η Ελληνίδα τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία που τη δείχνει αγκαλιά με τη Μaria Menounos γράφοντας: «Στην Ελλάδα δεν λέμε "Συγχαρητήρια" λέμε "Καλή Λευτεριά"!».

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»