«Έμεινα 24 ώρες σε οίκο ανοχής για ρεπορτάζ. Γνώρισα ίσως τα καλύτερα κορίτσια»

Κατερίνα Ζαρίφη: H ιδιαίτερη σχέση με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Κατερίνα Ζαρίφη το απόγευμα της Τρίτης 7/2 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή #Στούντιο4.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την στενή σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη.

Ανάμεσα σε όσα είπε, αναφέρθηκε και σε ένα ρεπορτάζ, για το οποίο χρειάστηκε να μείνει σε οίκο ανοχής για 24 ώρες.

«Καταρχάς γνώρισα ίσως από τα καλύτερα κορίτσια που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση ο κόσμος που μπαίνει. Τότε στους οίκους ανοχής ήταν, ξέρεις.. παρακμιακοί άνθρωποι ας πούμε που τους επισκέπτονται, Μα καμία σχέση. Όπως επίσης θυμάμαι ότι είχα κάνει με το κορίτσι κουβέντες, πολιτικές αναλύσεις που είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό».

Όσον αφορά την ιδιαίτερη σχέση με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε: «Με τον Γιάννη ήμασταν 9 χρόνια μαζί και τώρα είναι ο σούπερ κολλητό μου φίλος. Όταν είσαι στο ίδιο επίπεδο συναισθημάτων, δηλαδή δεν είσαι ερωτευμένος, αλλά τον αγαπάς σαν άνθρωπο, μπορεί να συμβεί. Αν όμως δεν είστε στο ίδιο επίπεδο και λίγο ο ένας έχει συναισθήματα και ο άλλος δεν έχει δεν γίνεται», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Ένα απόγευμα κάναμε μια συζήτηση και αναρωτηθήκαμε αν έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο. Είπαμε να πάμε παρακάτω, το τηρήσαμε και σήμερα είμαστε σούπερ κολλητοί φίλοι. Την θέλω την αντάρα στην σχέση, δεν μου αρέσει να γίνομαι μανούλα. Στην πορεία της σχέσης μου με τον Γιάννη έγιναν πολύ μανούλα και γκρινιάρα. Ήμασταν ακριβώς στην ίδια φάση και έγινε. Είναι πικρό όταν το αντιλαμβάνεσαι γιατί μια σχέση 9 χρόνια είναι σαν γάμος», εξήγησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στο πρωινό του ΑΝΤ1, η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν... χείμαρρος:

«Ήταν το καλύτερο συμβόλαιο που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Με λεφτά τέτοια, με Μουτσινά θεούλη… και ξεκινάμε. Θυμάμαι η πρώτη εκπομπή με τον Πρωινό Καφέ είχε κάνει 55%. Eurovision, αγάπη μου» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Φεύγουμε και την επόμενη μέρα βλέπω τα μεσημεριανά και ξεκινάει ένα γλεντοκόπι: «stand up ίσως, comedy όχι». Και λέω στον Νίκο: Χριστέ μου, τι μας λένε; Μιλάμε για βρισίδια. «Μα πώς πήγαν μ’ αυτά τα κιλά να κάνουν εκπομπή;», «Μα πώς πήγε ένας χωρίς μαλλιά να κάνει εκπομπή;». Ήταν όλο τρελό... Τότε το δεδομένο Κούκλα-Μπούκλα επικρατούσε στην τηλεόραση, ήταν λίγο δεδομένο και αυτό μας χτυπούσαν, ότι δε μπορούν όλες οι ωραίες παρουσιάστριες να έχουν κάνει πρωινό και να πάνε κι αυτοί. Δεν θεωρώ ότι με τον Νίκο ήταν μία κακή εκπομπή και είδα πράγματα να γίνονται μετά σε άλλες εκπομπές».

Και κατέληξε για το θέμα: «Σταδιακά το κανάλι ήθελε να κάνουμε κάτι που να μοιάζει με τα απέναντι. Όμως, εκ των πραγμάτων εμείς δεν ήμασταν οι απέναντι. Έτσι φάγαμε αυτό το βατερλώ... Η εκπομπή πήρε μέχρι Μάρτη. Κόπηκε στα γενέθλιά μου, γύρω στις 26 Μαρτίου. Αλλά πραγματικά ήταν η απελευθέρωση. Δε νομίζω ότι έχω αισθανθεί πιο χαρούμενη από εκείνο το ραντεβού με τον κύριο Λεβέντη, που μας είπε ότι δε μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Δεν πειράζει, του λέω! Είχα πάρει εγώ την τσάντα… πού υπογράφω, λέω, να φύγω;».

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για την εποχή που αποχώρησε από την εκπομπή της και βρέθηκε απέναντι της με την εκπομπή «Πρωινός Καφές».

«Τότε με την Ελένη που πήγαμε απέναντι στον πρωινό καφέ που θέλανε να μας κάψουν στο Σύνταγμα. Όπου και να πάω με κάποιον απέναντι θα είμαι, γιατί είμαστε 15 χρόνια στον χώρο. Όταν φύγαμε από την Ελένη τότε ήμασταν 3 4 άτομα. Εγώ τότε ήμουν στο μετέωρο βήμα του πελαργού, σκεφτόμουν που θα πάω, δεν είχα καμία πρόταση. Είχε έρθει ένα τέλμα, τα είχαμε δώσει όλα. Τότε εγώ με την Ελένη είχαμε μια σχέση ερωτική, ήμασταν πολύ κοντά, ήταν δεμένοι η ομάδα», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη. 

«Εμένα τότε μου την είχε βαρέσει από πολύ μικρή με την υποκριτική και όντως ψαχνόμουν, μέχρι τότε δεν ήμουν ποτέ ένα παιδί με χρυσά συμβόλαια, τα χρήματά μου δεν μου επέτρεπαν να χαλαρώσω. Οπότε έπρεπε να επιβιώσω και έτσι έκανα αυτό το βήμα», πρόσθεσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη επίσης αναφέρθηκε και στα ρεπορτάζ που γίνονται και γράφονται για τα κιλά της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»