«Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία! Yγιέστατο και πανέμορφο!»

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Το love story του ζευγαριού - Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου τους από τον γυναικολόγο της - Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τη γέννα - «Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Ελένη Φουρέιρα γέννησε το πρώτο της παιδί, χθες Τρίτη 7 Φεβρουαρίου.

Ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας μίλησε στην εκπομπή #HappyDay, δίνοντας λεπτομέρειες για τον τοκετό, το μωρό, αλλά και τη δύναμη που επέδειξε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία είχε στο πλευρό της τον Αλμπέρτο Μποτία, σύντροφο και πατέρα του γιου της. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Όπως ανέφερε ο γιατρός, η Ελένη Φουρέιρα εισήλθε στο μαιευτήριο στις 6:00 το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 15:20.

Αναλυτικότερα, δήλωσε: «Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα».

Αφού είπε πως το μωρό μοιάζει και στους δύο, τόνισε: «Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της».

Και αποκάλυψε: «Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία!»

 

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ: Έγκυος η Maria Menounos: «Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό»

 

 

Στενοί συνεργάτες της Ελένης Φουρέιρα, όπως ο συνθέτης της, Μάριος Ψιμόπουλος αλλά και η χορογράφος της Νεφέλη Θεοδότου έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή #SuperΚατερίνα για τον ερχομό του πρώτου της παιδί.

«Η Ελένη είναι πολύ φίλη μου, είναι οικογένεια για μένα. Ξέρω πάρα πολύ καλά πόσο ήθελε να ζήσει όλο αυτό και να κάνει ένα παιδί. Ο Θεός την ευλόγησε, το κατάφερε και εύχομαι ό,τι καλύτερο και σε αυτήν και στον Αλμπέρτο, να είναι καλά το παιδάκι τους, καλότυχο» ανέφερε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Από την άλλη η χορογράφος της ανέφερε στην εκπομπή του Alpha: «Μίλησα τυχαία μαζί της, γιατί είδα στον ύπνο μου ότι γέννησε χθες το βράδυ και της έστειλα ένα μήνυμα χωρίς να το ξέρω. Με πήρε μετά και με επιβεβαίωσε! Ήταν πολύ ήρεμη. Μου είπε ότι είναι πανέμορφο το μωρό, το οποίο το πιστεύω και εγώ. Εννοείται».

 

 

Το #ToPrwino του ΑΝΤ1 παρουσίασε αποκλειστικά δύο στιγμιότυπα με πρωταγωνιστή τον Αλμπέρτο Μποτία, στο καφέ του μαιευτηρίου.

Δίπλα στον ποδοσφαιριστή, πιθανόν βρίσκεται η μία από τις δύο αδελφές της Ελένης Φουρέιρα.

 

 

Όπως αποκάλυψε η Αναστασία Ζάρκα στην εκπομπή #StarBreakfast ο τοκετός δεν ήταν προγραμματισμένος, ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα ένιωσε τους πρώτους πόνους το πρωί της Τρίτης όπου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο.

Η τραγουδίστρια θηλάζει κανονικά, ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

 

 

Η χαρμόσυνη είδηση αναπαράχθηκε με… ταχύτητα φωτός, με τους θαυμαστές της Ελένης Φουρέιρα να γεμίζουν το διαδίκτυο με ευχές, αν και ακόμα τα έχουν γνωστοποιηθεί για τη γέννα είναι ελάχιστα. Στο twitter, μάλιστα, στήθηκε… πάρτι για το μωρό.

 

 

 

 

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Το love story του ζευγαριού

Τα τελευταία επτά σχεδόν χρόνια, ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι αναμφισβήτητα η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία. Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο κούκλος ποδοσφαιριστής, παρά τη σχέση από απόσταση, τα σύννεφα και τα σκαμπανεβάσματα ζουν έναν παράφορο έρωτα, ο οποίος ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

 

 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα πριν οκτώ περίπου χρόνια και ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού δεν έχασε ευκαιρία να φλερτάρει την καλλονή τραγουδίστρια. Όπως λέει άνθρωπος που γνωρίζει την Ελένη Φουρέιρα, εκείνη κολακεύτηκε πολύ, ωστόσο άργησε να συμβεί κάτι μεταξύ τους.

Πριν τέσσερα χρόνια, η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή και από τότε δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί σε κοινές εξόδους και βόλτες.

Τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο στήριζαν ο ένας τον άλλον σε κάθε επαγγελματικό τους βήμα και προχωρούσαν μαζί, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, κυκλοφορούσαν συνεχώς δημοσιεύματα που τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που βέβαια δεν ίσχυε ποτέ, καθώς και οι δύο είχαν βάλει σκοπό να επικεντρωθούν στην καριέρα τους.

Ο σύντομος χωρισμός τους και η επανασύνδεση

Όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά ανάμεσά τους μέχρι τον Ιανουάριο του 2020, όπου έγινε γνωστός ο χωρισμός τους.

Από τη μία η μεταγραφή του Αλμπέρτο από τον Ολυμπιακό για την ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και από την άλλη η εκτόξευση της καριέρας της Ελένης στο εξωτερικό, είχε δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στο πώς οι δυο τους μπορούν να συντονιστούν και να ρυθμίσουν την κοινή τους ζωή εκ νέου.

Εκείνη την περίοδο μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα χρειάστηκε να μείνει για τρεις μήνες περίπου στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Los Angeles, για να κυνηγήσει τα όνειρά της και να κάνει ραντεβού με ξένους παραγωγούς. Κάτι που, όμως, είχε ως συνέπεια το τέλος της σχέσης της με τον Αλμπέρτο Μποτία… 

 

 

Βέβαια ο χωρισμός αυτός δεν κράτησε πολύ αφού λίγους μήνες μετά, η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο γοητευτικός Ισπανός αποφάσισαν πως δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλον και έτσι έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Στις αρχές του 2021 μάλιστα κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Αλμπέρτο Μποτία χάρισε στην Ελένη Φουρέιρα ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, ζητώντας της να τον παντρευτεί. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να δίνει το παρών σε live της αλλά και εκείνη να εκφράζεται με πολύ τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της σε συνεντεύξεις της.

 

 

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά…

Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…» είχε εξομολογηθεί η Ελένη Φουρέιρα σε διαδικτυακή της συνέντευξη στον Fipster.

 

 

«Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλµπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς. Ο Αλµπέρτο είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες, και μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης µου πέρασα αρκετά δύσκολες στιγμές. Στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα μια σοβαρή αποκόλληση, που µε ανάγκασε να ακυρώσω όλες µου τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι για περίπου τρεις μήνες» είχε εξομολογηθεί η Ελένη Φουρέιρα στην Vogue.

 

 

 

 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε δηλώσει επίσης: «Ο Αλµπέρτο μου το έβγαλε ως άνθρωπος ότι θέλει και μπορεί να είναι εκεί γι’ αυτό το παιδί, αλλά θέλω να σου πω ότι δεν ήταν απαραίτητο για µένα να έχω έναν σύντροφο για να κάνω παιδί. Εγώ, ως Ελένη, είχα αυτή την ανάγκη. Είναι πολύ ωραίο να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που αγαπάς, αισθάνεσαι ασφάλεια και έχεις την κοινή επιθυμία να κάνετε μαζί ένα παιδί, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι το παιδί το φέρνεις στη ζωή γιατί κυρίως το θέλεις εσύ».

Να σας ζήσει!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο