Σοκάρουν οι φωτογραφίες του μοντέλου μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον dj

Τα τραύματα στο πρόσωπο της - Ελεύθερος ο DJ που χτύπησε πρώην σύντροφό του - Απαγορεύεται να την πλησιάζει 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει το 28χρονο μοντέλο και πρώην σύντροφό του όπως επίσης και τον 32χρονο διοργανωτή πάρτι, ο οποίος έχει σχέση με την κοπέλα, αφέθηκε  το πρωί ο 40χρονος DJ.

Ο πρωταγωνιστής της αδιανόητης υπόθεσης μετά από παραμονή στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας για το «θερμό» επεισόδιο έξω από το γνωστό club άγριο ξημέρωμα, όπου επιτέθηκε στην κοπέλα την «έσπασε στο ξύλο» και στη συνέχεια όρμησε στον 32χρονο σύντροφο της, διοργανωτή πάρτι και του «έφαγε» το αυτί, μετέβη συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη στην ανακρίτρια όπου αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος. 

Η δικάσιμος ορίστηκε στις 23 Φεβρουαρίου ενώ σήμερα το απόγευμα, η κοπέλα και ο σύντροφος της θα μεταβούν μετά από παραγγελία στο Ασκληπιείο της Βούλας προκειμένου να εξεταστούν. Η κοπέλα σε άθλια κατάσταση είχε χτυπηθεί άγρια στο πρόσωπο και αιμορραγούσε από το στόμα, ενώ ο 32χρονος σύντροφός της κόντεψε να χάσει κομμάτι από τον λοβό του αυτιού του από την δαγκωνιά του Dj που κάνει καριέρα στα κλαμπ της Αθήνας και της Μυκόνου. Ο 40χρονος, αντιμετωπίζει κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας μετά τη μήνυση του μοντέλου στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου, για εξύβριση και απειλή και σωματικές βλάβες στην ίδια και τον σύντροφο της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωστός Dj έσπασε στο ξύλο πρώην σύντροφό του σε κλαμπ της Γλυφάδας

 

Την έσπασε στο ξύλο και του «έφαγε» το αυτί

Η επίθεση από τον μαινόμενο dj που δέχθηκε το μοντέλο με έδρα το Λονδίνο και διεθνή καριέρα, έγινε με αφορμή το ξέσπασμα ζήλιας του 40χρονου dj με τον οποίο η κοπέλα είχε σχέση επτά χρόνων, αλλά χώρισαν όπως η ίδια δήλωσε, εξαιτίας της βίαιης και κακοποιητικής συμπεριφοράς του απέναντί της.

Το απίστευτο συμβάν, σημειώθηκε λίγο μετά τις 00:15 της 5ης Φεβρουαρίου. Ο 40χρονος dj ο οποίος έχει παίξει σε μεγάλα clubs της Αθήνας και της Μυκόνου, βρέθηκε έξω από γνωστό κέντρο της Γλυφάδας μαζί με μια νεαρή κοπέλα με ρίζες από την Ιταλία και την Κολομβία. Ξαφνικά αντίκρισε το νεαρό μοντέλο που έχει συμμετάσχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας. Στο πλευρό της, ο νυν σύντροφος διοργανωτής πάρτι, τον οποίο ο dj τον γνώριζε.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε πως ήταν φίλος του. Ξαφνικά, τους πλησίασε τα αίματα άναψαν και τότε ο 40χρονος, όρμησε στην κοπέλα και άρχισε να τη δέρνει ανελέητα. Σε τέτοιο βαθμό που όταν έφθασε στο Τμήμα της Γλυφάδας το μοντέλο, είχε αίματα στο πρόσωπο και στο στόμα και ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Μάλιστα, έδειχνε και κάποια υβριστικά μηνύματα που είχε λάβει από τον dj και φωτογραφίες που την έδειχναν χτυπημένη. Στη συνέχεια οι δυο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και τότε ο 40χρονος δαγκώνει το αυτί του 32χρονου διοργανωτή σε σημείο που λίγο έλειψε να του κόψει κομμάτι από το λοβό.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ο 40χρονος οδηγήθηκαν στο Τμήμα της Γλυφάδας με την κοπέλα και τον νυν σύντροφό της και έπειτα στο τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του Αλίμου όπου το μοντέλο έκανε μήνυση σε βάρος του για ξυλοδαρμό και κακοποίηση. Στις 04:45 ο Dj συνελήφθη.

Ένα ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο έφερε στο φως το #Tlive, μετά το άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε έναν γνωστό Dj και ένα νεαρό μοντέλο.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, ο καβγάς που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της νεαρής κοπέλας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 5/2 έξω από κέντρο διασκέδασης στη Γλυφάδα.

Εκτός από το ανατριχιαστικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο Dj απειλεί ότι θα σκοτώσει το μοντέλο και τον νυν σύντροφό της, το #Tlive και η δημοσιογράφος Ειρήνη Πεϊβάνη παρουσίασαν σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη νεαρή γυναίκα βαριά τραυματισμένη στο πρόσωπο.

Όπως παραδέχεται το μοντέλο, σε μία σχέση 7 ετών, τη ξυλοκοπούσε συστηματικά και σήμερα βρέθηκε στα δικαστήρια για να καταθέσει μήνυση εις βάρος του. 

«Όπως περπατούσα, απλά από το πουθενά ήρθε ένα χέρι και μου έριξε μπουνιά. Τα έχασα, σαν να μου έπεσε τούβλο στο κεφάλι. Με το που κοίταξα, είδα να πιάνεται στα χέρια ο πρώην μου με τον νυν, πήγα να τους χωρίσω. Με ξαναχτύπησε, με έσπρωξε κι έπεσα κάτω. Ο νυν μου δεν τον χτύπησε, τον είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα, απλά ο πρώην μου ήθελε να του δαγκώσει το αφτί και να του κόψει κομμάτι» δήλωσε στη Μάρω Κανελλάκη και στο #Tlive.

Στην κάμερα του #Tlive μίλησε και ο νυν σύντροφος του νεαρού μοντέλου:

Ακόμα, στην εκπομπή του Alpha, φιλοξενήθηκε και ο δικηγόρος του καταγγελλόμενου Dj, κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Όπως σημείωσε, ο εντολέας του δεν αρνείται ότι βρισκόταν στο συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά αρνείται τις κατηγορίες για σωματική βλάβη που του αποδίδονται. 

 

 

 

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από τα χτυπήματα που δέχτηκε το μοντέλο από τον dj πρώην της - «Έλεγα με αγαπάει και τον συγχωρούσα»

Στις φωτογραφίες που τράβηξε το νεαρό μοντέλο μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της, γνωστό dj, το Σάββατο το βράδυ, φαίνονται τα τραύματα που τις προκάλεσε στο πρόσωπο.

«Είμαι σοκαρισμένη αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να συνέλθω και να το ξεπεράσω. Προσπαθώ να βρω τη δύναμη και να μιλήσω για να προστατεύσω κι άλλες κοπέλες που μπορεί να είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας και να φοβούνται να μιλήσουν» είπε στο protothema.gr το νεαρό μοντέλο.

«Είχα 7 χρόνια σχέση μαζί του κι όταν με χτυπούσε έλεγα στον εαυτό μου “Έλα μωρέ πάνω στα νεύρα του το κάνει, με αγαπάει” και τον συγχωρούσα. Δυστυχώς δεν έβλεπα το κακό που μου έκανε, μέχρι το Σάββατο το βράδυ που καταλήξαμε στο Αστυνομικό Τμήμα στον Άλιμο,στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας κι εκεί συνειδητοποίησα ότι είμαι κι εγώ ένα από τα πολλά θύματα».

Και πρόσθεσε: «Το Σάββατο, το βράδυ όταν βγήκαμε από ένα μπαρ μαζί με τον σύντροφό μου και περπατούσαμε προς το αυτοκίνητο, ξαφνικά πέρασε από δίπλα μου ο πρώην σύντροφός μου και μου έριξε μια μπουνιά στο σαγόνι. Έχασα για λίγα δευτερόλεπτα τις αισθήσεις μου και μέχρι να συνέλθω είχαν πιαστεί στα χέρια ο πρώην σύντροφός μου με το αγόρι μου κι εγώ έβαλα το χέρι μου για να τους χωρίσω. Κι ο πρώην μου, με ξαναχτύπησε στο κεφάλι, με έσπρωξε κι έπεσα κάτω. Το αγόρι μου, είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα στον πρώην μου κι εκείνος του δάγκωσε το αυτί, του έκοψε κομμάτι και φώναζε. Τότε, ήρθε η ομάδα ΔΙΑΣ,περιπολικά και πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα όπου μείναμε εκεί μέχρι τα ξημερώματα. Είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω, να το ξεπεράσω και συνέλθω οριστικά».

 

  

 

 

Ο καταξιωμένος DJ «έσπασε» τη σιωπή του στην Φαίη Φώτου και στην εκπομπή #SuperΚατερίνα, τονίζοντας πως δεν χτύπησε ποτέ ούτε το μοντέλο ούτε τον νέο της σύντροφο.

«Πήγα με την κοπέλα μου να πιούμε ένα ποτό σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας, στη διαδρομή συνάντησα την πρώην σύντροφό μου και τον νυν σύντροφό της με τον πρώην φίλο μου. Εκεί με προκάλεσαν λεκτικά. Ποτέ δεν χτύπησα ούτε αυτήν ούτε αυτόν, τα όσα λένε είναι ψέματα. Ακόμα και στο τμήμα που πήγαμε ήρθαν και άλλοι μάρτυρες και βεβαίωσαν τα όσα έγιναν» τόνισε ο 40χρονος Dj.

 

 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»