Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου για τη μητέρα της

«Έτσι έμαθα πως είναι η αγάπη… Έτσι έμαθα να μην αντέχω τίποτα λιγότερο… Γιατί άμα ζήσεις αγάπη σαν αυτή, δεν μπορεί κανείς να σε πείσει πως δεν υπάρχει…»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου με μια ανάρτηση στο Instagram για τους γονείς της μάς έκανε να βουρκώσουμε, όπως και τα σχόλια που έλαβε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, με μια άκρως στοργική ανάρτησή της για τους γονείς της και την αγάπη τους, συγκίνησε όλο το Instagram.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Η στοργική ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Με αφορμή την ημερομηνία 4 Φεβρουαρίου που είναι και η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η Ελληνίδα παρουσιάστρια θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της μητέρα της, αλλά και τα γενέθλια του πατέρα της, έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια στην ανάρτησή της στο Instagram, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη για την αγάπη που έλαβε, αλλά και για την αγάπη που της έμαθαν οι γονείς της ότι υπάρχει και που έμαθε να μην ζητάει τίποτα λιγότερο από αυτήν.

«4 Φεβρουαρίου ~ Η μέρα που γεννήθηκε ο μπαμπάς. Η μέρα που έφυγε η μαμά. Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου. Δεν ήταν τυχαία η μέρα αυτή… τη μέρα αυτή τη διάλεξε… την περίμενε… Σήμερα γιορτάζω και τους δυο σας… Την αγάπη σας… που έλαβα, που έζησα, που είχατε, που έχετε! Η ευλογία να βλέπεις τους γονεις σου χέρι χέρι.. μέχρι το τέλος… Να μην έχω δει ούτε ένα καβγά… ούτε έναν… και ποιος να με πιστέψει… Οι δυο σας απέναντι στον κόσμο όλο… πάντα από την ίδια πλευρά… Η αγάπη σας… Τα λουλούδια που της έφερνες και γελούσε… «δεν έπρεπε βρε Θόδωρε» σου έλεγε, αλλά εσύ ήξερες… τα γράμματα που της έγραφες, τα γράμματα που μας γράφεις, η φροντίδα, η ανιδιοτέλεια… κάθε μέρα… η αγάπη…

Έτσι έμαθα πως είναι η αγάπη… Έτσι έμαθα να μην αντέχω τίποτα λιγότερο… Γιατί άμα ζήσεις αγάπη σαν αυτή, δεν μπορεί κανείς να σε πείσει πως δεν υπάρχει… Σας αγαπώ»

Με τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου συγκινήθηκε όλο το Instagram.

Όπως ήταν αναμενόμενο, την υποστήριξή τους και τη συγκίνησή τους δεν έδειξαν πλήθος χρηστών, μεταξύ τους συνάδλεφοί της όπως ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Δέσποινα Καμπούρη, η Μαρία Ηλιάκη και η Φωτεινή Πετρόγιαννη. Εννοείται, πως η νύφης της, Ελίνα Σαραφίδου και ο αδερφός της, Γιάννης Χρηστίδης, εδωσαν και αυτοί το παρόν στα σχόλια, μαζί με εκατοντάδες άλλους γνωστούς και αγνώστους.

 

 

 

 

    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»