«Εγώ δεν πρόκειται να μιλήσω αλλά σε τέτοιο σημείο, θα πάω στα δικαστήρια, μπαμ»

Γιώργος Σαμπάνης: «Την πρώτη και τη δεύτερη φορά δεν έδωσα σημασία, την τρίτη πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Γιώργος Σαμπάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ελληνικό περιοδικό #ΟΚ! μίλησε για το περιστατικό που τον έκανε να πάρει τηλέφωνο τον δικηγόρο του.

Το καλοκαίρι του 2022 ένας επιδραστικός λογαριασμός στο Instagram δημοσίευσε μια σειρά από μηνύματα που δέχτηκε για ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Σαμπάνη. Ήταν ίσως η μοναδική φορά που ο καλλιτέχνης αντέδρασε δημόσια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στη Σάμο με Σαμπάνη και Σαρρή - Τσακώθηκαν και σταμάτησε τη συναυλία του

 

«Δεν θέλω να συζητήσω για αυτά γιατί το θέμα λύθηκε. Συγγνώμη, θέλω να μιλήσω αποκλειστικά για τη δουλειά μου κι αυτό δεν είναι μέρος της δουλειάς μου» ξεκαθαρίζει, ενώ προσθέτει: «Σε εκείνη την περίπτωση αναγκάστηκα να απαντήσω γιατί δεν γινόταν. Δεν μου αρέσει να γράφονται για εμένα πράγματα που δεν ισχύουν».

Ρωτώντας τον αν σε ανθρώπινο επίπεδο έχει νιώσει ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει τα όρια, απαντάει: «Συχνά ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Εδώ βλέπεις περιστατικά που κάποιος βγαίνει από το νοσοκομείο γιατί πέθανε ένας δικός του άνθρωπος και δημοσιογράφοι τον ρωτούν “πώς νιώθεις που πέθανε ο πατέρας σου;”. 

Σαφώς το θέμα των ορίων δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα αλλά με τον άνθρωπο. Απλά όλοι οι άνθρωποι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Ούτε όλοι έχουν την ίδια παιδεία. Πραγματικά, τελικά τα όρια είναι θέμα επιπέδου ανθρώπου.

Δεν είναι όλοι οι τραγουδιστές το ίδιο, όλοι οι συνθέτες το ίδιο, ούτε όλοι οι δημοσιογράφοι. Κάποιοι άνθρωποι καταλαβαίνουν μέχρι πού πρέπει να φτάσουν. Στο είπα και πριν. Πολλά πράγματα στη ζωή είναι θέμα συναισθηματικής νοημοσύνης. Απλώς εγώ έχω αποφασίσει να μην απασχολώ παρά μόνο με τα θέματα της μουσικής μου.

Για να έφτασα λοιπόν στο σημείο το περασμένο καλοκαίρι να απαντήσω σε κάτι ή να γράψω κάτι μετά από τόσα χρόνια, σημαίνει ότι ήταν πραγματικά κακόηθες, σε σημείο τέτοιο που θεώρησα ότι προσπαθεί να με δυσφημήσει με πολύ άσχημο τρόπο. Θεώρησα λοιπόν ότι πρέπει να με υπερασπιστώ. Κατάντησε αηδία. Καταρχάς ήταν τελείως τρελό. Παλαβό. Δεν μπορούσα να διαβάζω τέτοια πράγματα. Δεν ίσχυαν. Να ισχύει κάτι, να υπάρχει δηλαδή κάποιος καπνός, να πω, εντάξει, κάτι έκανα εγώ και κάτι κατάλαβαν».

Συνεχίζοντας και θέλοντας να βάλει ένα τέλος σε όσα ακούστηκαν τονίζει: «Σε ένα γενικότερο επίπεδο δεν ασχολούμαι με το τι γράφεται γιατί δεν προλαβαίνω και νιώθω ότι πολύ καλά κάνω.

Αυτήτη στιγμή έχω 7 δίσκους στα σκαριά. Δεν γίνεται να προλάβω. Πρέπει να φάω, να κοιμηθώ, να μιλήσω με τους στιχουργούς, να δω και δυο κολλητούς μου, να περάσω και λίγο χρόνο με την οικογένειά μου. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με το τι θα πει ο καθένας. Για να φτάσει λοιπόν στα αυτιά μου κάτι, πρέπει να είναι πολύ άσχημο. Πρέπει να αρχίσουν να με ρωτάνε όλοι. Δηλαδή εκεί απάντησα γιατί με πήρε η μαμά μου, η γιαγιά μου, ο μπαμπάς μου και μου είπαν: “Παιδί μου, σε είδαν στον δρόμο και έπινες;”. “Ποιος εγώ; Γιατί πίνω ποτέ εγώ; Πώς ήπια τώρα;” τους είπα και μου απάντησαν: “Λένε ότι ήσουν πιωμένος”.

Μετά είδα ποιο άτομο έκανε αυτό το πράγμα και είπα “όπα”. Δεν γίνεται επειδή κάποιος έχει θέμα μαζί μου σε έναν άλλο τομέα να με κατηγορεί και να με κατακρίνει για να μου χαλάσει την εικόνα. Από πού και ως πού; Την πρώτη και τη δεύτερη φορά δεν έδωσα σημασία, ε, την τρίτη πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου», εξηγεί ο Γιώργος Σαμπάνης και προσθέτει: «Εγώ δεν πρόκειται να μιλήσω αλλά όταν φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο, θα πάω στα δικαστήρια, μπαμ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»