«Όσοι ψηφίζετε να ξέρετε πως πετάτε τα λεφτά σας. Καλύτερα πάρτε σουβλάκι»

H απάντηση Μπο σε Καρολίνα & Πρίαμο - Βόμβες Κοκκινάκη - Παππά για παραγωγή & η Βαλαβάνη που αποκάλυψε τη συμφωνία που έκαναν οι παίκτες με τον Acun Ilicali πριν φύγουν για το #SurvivorGR All Star

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός ως Μισθοφόρος, αποχώρησε χθες από το #SurvivorGR All Star, κάτι που εξέπληξε το τηλεοπτικό κοινό. Οι φίλοι του στην Ελλάδα μοιράστηκαν με τους followers τους μηνύματα στήριξης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ανάμεσά τους και ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος επεσήμανε σε όλους όσοι στέλνουν μηνύματα για τη ψηφοφορία, «χάνουν τα λεφτά τους».

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κοκκινάκης έγραψε αρχικά στο Instagram: «Ευτυχώς γλύτωσες κι εσύ Κώστα. Κανονικά θα πρέπει να ψηφίζουμε αυτούς που θέλουμε να σωθούν για να γυρίσουν πίσω» και πρόσθεσε στη συνέχεια, σε δεύτερο μήνυμά του:

«Όσοι ψηφίζετε να ξέρετε πως πετάτε τα λεφτά σας, καλύτερα πάρτε να φάτε ένα σουβλάκι με τζατζίκι».

 

  

 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής #Eleni

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του #SurvivorGR All Star μίλησε για τη συμφωνία που έκαναν όλοι οι παίκτες με τον Acun Ilicali πριν ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

«Έγινε ένα ραντεβού πριν φύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο, παρουσία όλων των παικτών, του Acun Ilicali, του Γιώργου Λιανού και στελεχών της Acun Medya. Όλοι μαζί κάναμε αυτό το ραντεβού και είπαμε ότι επειδή στα προηγούμενα υπήρχε αυτό το πράγμα με τα κινητά, με τις κλεψιές και όλα αυτά, θα κάνουμε μια συμφωνία όλοι εδώ μπροστά», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε στη συνέχεια: «Αν πιαστεί κάποιος με κινητό είστε σύμφωνοι να αποχωρήσει; Να αποβληθεί; Οπότε, συμφωνήσαμε όλοι οι παίκτες σε αυτό, ότι αν πιαστεί κάποιος με κινητό, θα αποχωρήσει, θα αποβληθεί από το παιχνίδι. Η συμφωνία αυτή έγινε πριν ταξιδέψουμε».

 

 

Νέες δηλώσεις από τον Μπο για την Καρολίνα Καλύβα και το #SurvivorGR All Star

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στους δημοσιογράφους αποκαλύπτοντας πως η πρώην παίκτρια του Survivor επικοινώνησε μαζί του μετά το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο.

Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τις αναρτήσεις που έκανε κατά της Καρολίνας Καλύβα: «Αν την στεναχώρησα, δεν θα ζητήσω συγγνώμη, αλλά ήμουν στεναχωρημένος για να στεναχωρήσω κάποιον και μετά κατάλαβα και μόνος μου ότι αυτό το πράγμα δεν έχει νόημα. Ήταν μια αντίδραση που έγινε, δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό, αν αναλογιστούμε το κακό που δεχτήκαμε».

«Ήταν μια πολύ ωραία, μικρή σχέση – πολλά υποσχόμενη. Περνούσαμε πολύ ωραία, είχαμε τρυφερές στιγμές. Όλα αυτά που δείχνουν μια σχέση ότι μπορεί να πάει παρακάτω», ανέφερε ο Μπο για την σχέση του με την Καρολίνα Καλύβα.

– Αν παρευρεθείτε σε μία εκδήλωση και είναι εκεί και η Καρολίνα, υπάρχει περίπτωση να συναντηθείτε; 

«Υπάρχει περίπτωση να την σκοτώσω», ανέφερε ο Μπο απαντώντας έτσι στην πρόσφατη δήλωση της Καρολίνας Καλύβα: «Τι θα κάνει ο Μπο, θα με σκοτώσει;»

 

 

Για τις εξελίξεις στο #SurvivorGR All Star μίλησε και ο Τριαντάφυλλος.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ανέφερε πως δικαιολογεί την στάση της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, οι οποίοι παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού.

«Στεναχωρήθηκα με την αποχώρηση της Ασημίνας και της Δαλάκα. Αν ήμουν στη θέση του Μπάρτζη, δεν θα τις έδινα. Στο νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο δεν είδα να γίνονται όργια. Η παραγωγή σε εμάς ήταν πολύ αυστηρή. Εγώ για να κλέψω φαγητό περπατούσα βράδυ στη ζούγκλα 4 χιλιομέτρα με δική μου ευθύνη και αν πάθαινα κάτι δεν θα πληρωνόμουν ποτέ», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

Και πρόσθεσε: «Η παραγωγή ξέρει τα πάντα. Έχει παντού σεκιούριτι και κάμερες. Αν μπορούσα να βρω κινητό για να μιλήσω, θα το έκανα. Δικαιολογώ απόλυτα Δαλάκα και Ασημίνα. Εγώ δεν είμαι Μπάρτζης και δεν θα τις έδινα. Στον Γκότση πρέπει να δώσουμε… Νόμπελ πυροσβέστη που πέταγε ξύλα για να σβήσει τη φωτιά», είπε ο Τριαντάφυλλος στις τηλεοπτικές κάμερες. 

 

 

Λίγο μετά τις αποβολές των παικτριών από το #SurvivorGR All Star και πριν την αποψινή αποχώρηση, ο Αλέξης Παππάς εισέβαλε στο #ΚαλόΜεσημεράκι για να σχολιάσει τις εξελίξεις στο reality επιβίωσης.

Σε μια απολαυστική συζήτηση, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τον Αλέξη Παππά για τον Μαρτίκα, με τον ηθοποιό να απαντάει «Ποιος;».

«Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι μια δική σου εκδοχή μέσα στο παιχνίδι;» ρώτησε ο παρουσιαστής. Ο Αλέξης Παππάς απάντησε:

«Τι πάει να πει δική μου εκδοχή; Αυτό που χολώνει φέτος στα άτομα που απαρτίζουν το Survivor είναι ότι δεν υπάρχει original εκδοχή κάποιου από αυτούς που έχουν ξαναπαίξει ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν ξέρουν πώς παίζεται η επικοινωνία. Αυτό που γίνεται στο τέλος της ημέρας στο Survivor είναι η επικοινωνία.

Όταν βλέπουμε τον Μαρτίκα, ο οποίος έχει αποφασίσει να μπει μετά τον Παππά προσπαθεί να προσποιηθεί τα λεγόμενά μου, δεν είναι original. Πώς να το κάνουμε. Αν προσπαθεί ο Μαρτίκας να προσποιηθεί αυτά που έκανα ή τον τρόπο που μιλούσα, τότε μου επιβεβαιώνεις ότι είναι μια ατόφια απομίμηση δική μου. Εγώ προσπαθούσα να αποτυπώσω την αλήθεια που πίστευα εγώ» τόνισε ο Αλέξης Παππάς.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

  

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»