Χριστοπούλου Vs. Σολωμού: «Το έχασε, συζητήσεις νηπιακού επιπέδου να μη γίνονται»

Μαρία Σολωμού: «Oι «Β» γυναίκες είναι πιο έξυπνες από εμάς. Έχω γνωρίσει μορφωμένους βλάκες & αμόρφωτους έξυπνους» - Γιώργος Λιάγκας: «Βγες και πες εντίμως ότι χρησιμοποίησες μια λέξη εσφαλμένα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

 Η Μαρία Σολωμού επέστρεψε με νέο podcast για το θέμα της απιστίας, μέσα στο οποίο θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποιες δηλώσεις που έκανε σχετικά με τον διαχωρισμό των γυναικών σε «Α» και σε «Β».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλενα Χριστοπούλου: Οι σχέσεις που την πλήγωσαν, η ένοπλη επίθεση, οι άνθρωποι που την πρόδωσαν, ο σύντροφός της - «Οι επιλογές μου, με έφεραν σε σημείο να μην μπορώ να κάνω παιδιά»

 

Η εκπομπή #PrwinoMas πρόβαλε ένα απόσπασμα από το podcast της ηθοποιού στο διαδίκτυο, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να ξεσπά.

«Και μια που λέμε για απάτη, δεν έχει σημασία αν είσαι ωραίος ή άσχημος. Όλοι το παθαίνουμε. Η ωραιότερη γυναίκα θα κερατωθεί. Είχα πει κάποτε ότι οι γυναίκες που επιλέγουν οι άντρες να κερατώσουν είναι «Β», δηλαδή «δεύτερες» και αυτό ίσως ακούστηκε περίεργα. 

Υπάρχουν δύο πράγματα που για μένα ξεχωρίζουν τους ανθρώπους, το μορφωτικό επίπεδο και η αισθητική. Αυτά τα δύο μπορούν να δημιουργήσουν status. Όταν είπα «Β» δεν εννοούσα ότι είναι χαζές, οι περισσότερες «Β» γυναίκες είναι πιο έξυπνες από εμάς, που θεωρούμαστε «Α». Η αισθητική και ο τρόπος που φέρεσαι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έχω γνωρίσει μορφωμένους βλάκες και αμόρφωτους έξυπνους» αναφέρει η Μαρία Σολωμού στο podcast της.

«Παιδιά πάμε καλά; Χωριζόμαστε σε Α και σε Β; Είμαστε σοβαρές; Δεν δέχομαι να με χωρίζουν σε κατηγορίες. Στη ζωή μου ποτέ δεν χώριζα τους ανθρώπους, τι πράγματα είναι αυτά; Δεν στήνω κανέναν στον τοίχο, ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει. Διαφωνώ μαζί της κάθετα» ξέσπασε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Από την άλλη, η Έλενα Χριστοπούλου αρκέστηκε να σχολιάσει για τις δηλώσεις της ηθοποιού: «Θεωρώ ότι κάθε γυναίκα περνάμε από όλα τα γράμματα της αλφαβήτου. Από το Α έως το Ω πάμε όλες. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας όλες γινόμαστε όλα τα γράμματα. Και όταν λέω όλες μας, εννοώ όλες μας κρίνουμε και λέμε βάζει πολλά φίλτρα, είναι λαϊκιά, κερατώνει τον γκόμενό της και το παίζει κυρία. Καλό είναι τέτοιου νηπιακού επιπέδου συζητήσεις να μη γίνονται. Η Μαρία το έχασε για μένα».

 

 

 

Με τη Μαρία Σολωμού και τα όσα δήλωσε στο podcast που έκανε, διευκρινίζοντας τα όσα είχε πει για τις «β» γυναίκες, καταπιάστηκε και ο Γιώργος Λιάγκας στο #ToPrwino, το πρωί της Πέμπτης.

«Αχ ρε Μαρία θέλω να κρατηθώ και δε μπορώ. Κατ’ αρχάς, αφού δεν σ’ αρέσει το podcast να γίνεται τηλεόραση, γιατί το κινηματογραφείτε και δεν το αφήνετε μόνο ηχογραφημένο;» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Άκου Μαρία μου αγαπημένη και δεν το λέω ειρωνικά. Άκου σε τι λάθος έπεσες. Όταν βγήκες και είπες ότι σε είπα κατίνα, δεν σε είπα ποτέ κατίνα.

Καλώς ή κακώς προσαρμοζόμαστε όλοι με τους ρυθμούς μας και την αντίληψή μας στα νέα δεδομένα και κάποια πράγματα που όλοι χρησιμοποιούσαμε ως τσιτάτα, ορθώς τα αποσύρουμε. Παλιά, λοιπόν, μια γυναίκα ζηλιάρα όλοι μας την λέγαμε κατίνα. Αυτή είναι μία αλήθεια. Κακώς. Τώρα πια το σταματήσαμε. Βγες και πες εντίμως και πες ότι χρησιμοποίησες μια λέξη εσφαλμένα παλιά χωρίς να το θες» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο #ToPrwino.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»