Η συγκινητική εξομολόγηση του Φώτη Σεργουλόπουλου για εμπειρία με τον καρκίνο

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε οτι μέσω του Αντίνοου Αλμπάνη, έχει πάρει δύναμη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τον Αντίνοο Αλμπάνη υποδέχτηκαν στην εκπομπή #PrwianSeEidon ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.Ο Αντίνοος Αλμπάνης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη μάχη του με τον καρκίνο πριν από λίγα χρόνια.

«Τι έγινε εκείνη την Τετάρτη, που αποφάσισες να μιλήσεις στα social γι’ αυτό που περνούσες;», τον ρώτησε η Τζένη Μελιτά.

«Δεν το είχα στο μυαλό μου. Ήμασταν περιοδεία με την παράσταση Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής και παίζαμε σε ένα μαγικό θέατρο στην Άρτα. Εκεί, λοιπόν, λίγο πριν τελειώσει η παράσταση, ξεκινάει να βρέχει καταρρακτωδώς. Τόση πολλή βροχή, που θα περίμενε κανείς να διακοπεί η παράσταση και οι θεατές να φύγουνε» ξεκίνησε να αφηγείται ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Παίζαμε υπό βροχή και κοίταζα τους θεατές, οι οποίοι έβγαζαν μπουφάν, βιβλία, τσάντες και ήταν τόσο απορροφημένοι, που δεν ήθελαν να τελειώσει όλο αυτό. Ήθελαν να κάτσουν δίπλα μας, στο πλευρό μας, να βιώσουν την όποια ταλαιπωρία βιώναμε κι εμείς, αρκεί να τελειώσει η παράσταση. Δεν το ξεχνάω» συνέχισε να λέει ο ηθοποιός.

«Και έγινε ένα κλικ μέσα μου για αυτό το «μαζί», για αυτή τη μοιρασιά. Κάτι ξύπνησε μέσα μου και είπα ότι αυτό το μαζί έχει πολύ μεγάλη αξία, ουσία, νόημα. Και αν μπορέσω εγώ μέσα από τη δημοσιοποίηση αυτού του προβλήματος να γίνω το «μαζί» κάποιου άλλου, τον δω χαρούμενο, ευτυχισμένο, μπορεί να αλλάξει μια ψυχολογία, μια ματιά» κατέληξε ο Αντίνοος Αλμπάνης συγκινημένος.

«Έχεις απόλυτο δίκιο και πολλοί άνθρωποι – κι εγώ ανάμεσα σε αυτούς – έχουμε εκθέσει τον εαυτό μας για να μπορούν άλλοι άνθρωποι να αισθανθούν πιο άνετα με αυτό που μπορεί να ταυτίζονται μαζί μας» ανέφερε από την πλευρά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Δεν είναι το ίδιο, γιατί το δικό σου έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος και δέχεται περισσότερο πόλεμο. Θαυμάζω πολύ περισσότερο τη δική σου περίπτωση παρά τη δική μου, γιατί στη δική μου περίπτωση μπορεί κανείς να ταυτιστεί πολύ πιο εύκολα χωρίς να κριθεί» του απάντησε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Με αφορμή την περιπέτεια του ηθοποιού με τον καρκίνο για την οποία έχει μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε πως και εκείνος έχει στο περιβάλλον του έναν άνθρωπο με το ίδιο πρόβλημα και μέσω του ηθοποιού έχει πάρει δύναμη.

«Όλοι φαντάζομαι σε ρωτάνε για την περιπέτεια της υγείας σου. Έχεις μιλήσει πάρα πολλές φορές αλλά είναι και πολύ λογικό να το ρωτάμε, γιατί είσαι ένας άνθρωπος που ζει πάρα πολύ καλά τώρα» ξεκίνησε να λέει ο παρουσιαστής.

«Είναι πολύ ελπιδοφόρο αυτό για όσους είτε έχουν ανθρώπους που είναι κοντά τους, είτε οι ίδιοι έχουν μία τέτοια ασθένεια… κι επειδή κι εγώ έχω στην οικογένειά μου ένα τέτοιο παράδειγμα, πάντοτε μου δίνει κουράγιο να βλέπω έναν άνθρωπο τόσο ζωντανό δίπλα μου, που να έχει περάσει αυτή την περιπέτεια» εξομολογείται στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Αλήθεια σου λέω. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έχεις κάνει» είπε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Οι ογκολογικοί ασθενείς το γνωρίζουν ότι από κάποιο σημείο και μετά η ζωή δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Εμείς πρέπει να προσαρμόσουμε τη ζωή μας και να φτιάξουμε έναν καινούργιο κόσμο, να βρούμε μία καινούργια ευτυχία μέσα από αυτό» του απάντησε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»