O Ashton Kutcher αποκάλυψε ότι σταμάτησε την μαριχουάνα, όταν έκανε στείρωση

«Μόλις η μαριχουάνα έγινε νόμιμη στην Καλιφόρνια, μου απαγορεύτηκε να καπνίζω. Ένιωθα σαν να είχα παραλύσει από τη μέση και κάτω» - Η βαζεκτομή (vasectomy), ή αγγειεκτομή, είναι μία χειρουργική επέμβαση για στείρωση των ανδρών

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το «κουτί της Πανδώρας» άνοιξε και ο Ashton Kutcher με εξομολογητική διάθεση, παραχώρησε μία συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε τον εθισμό του στη μαριχουάνα. Παράλληλα ο διεθνούς φήμης ηθοποιός, αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να απαλλαγεί από το κάπνισμα. Προς έκπληξη πολλών, το μυστικό του Ashton Kutcher κρυβόταν στη βαζεκτομή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O George Clooney αποκάλυψε διάγνωση με παράλυση Bell – Παρέλυσε το μισό πρόσωπο

 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο #Esquire, δεν έχει κάνει χρήση κάνναβης εδώ και 10 χρόνια. Η αφορμή, δε, για να σταματήσει, ήταν μία ιδιαίτερα άσχημη εμπειρία που βίωσε κατά τη διάρκεια του γάμου ενός φίλου του στην Ιταλία, πριν από χρόνια. Τότε ο Κούτσερ και η σύζυγος του, Mila Kunis είχαν βρεθεί στο γαμήλιο γλέντι και ο ηθοποιός κάπνισε μαριχουάνα, γεγονός που του δημιούργησε μία αίσθηση πανικού: «Αυτό δεν είχε πάει καθόλου καλά» επισήμανε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη.

 

Συνεχίζοντας την αφήγησή του, εξήγησε πως ο πανικός και η άσχημη διάθεση, που του προκάλεσε το κάπνισμα ήταν απόρροια της βαζεκτομής, στην οποία είχε υποβληθεί: «Ένιωθα σαν να είχα παραλύσει από τη μέση και κάτω» τόνισε ο Kutcher, ενώ συνέχισε: «Η σύζυγός μου έπρεπε να με βοηθήσει να επιστρέψω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου».

Την κουβέντα με τον δημοσιογράφο για το συγκεκριμένο θέμα έκλεισε δε τονίζοντας πως: «Μόλις η μαριχαουάνα έγινε νόμιμη στην Καλιφόρνια, μου απαγορεύτηκε να καπνίζω».

Στη συνέντευξη δεν διευκρινίστηκε το πότε ακριβώς συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά ούτε και το πότε ο Ashton Kutcher προχώρησε σε βαζεκτομή.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός αρκέστηκε στο να επισημάνει την κουβέντα που είχε κάνει με τον φίλο, Dax Shepard. Όπως αποκάλυψε ζήτησε συμβουλές από τον Dax Shepard, καθώς και εκείνος είχε προχωρήσει σε βαζεκτομή, αφού η σύζυγός του, Kristen Bell, είχε τον φόβο της εγκυμοσύνης, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

 

 

Τι είναι η βαζεκτομή

Η βαζεκτομή (vasectomy), ή αγγειεκτομή, είναι μία χειρουργική επέμβαση για στείρωση των ανδρών.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, κόβονται και δένονται τα δύο σπερματικά αγγεία, ώστε να αποτρέπεται η είσοδος του σπέρματος στην ουρήθρα και έτσι να αποκλειστεί η πιθανότητα γονιμοποίησης μιας γυναίκας, μέσω της σεξουαλικής επαφής.

Οι βαζεκτομές συνήθως εκτελούνται σε ιατρική κλινική και δεν απαιτείται νοσηλεία, καθώς η διαδικασία δεν είναι περίπλοκη. Λόγω της απλότητας, μια βαζεκτομή συνήθως διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά, για να ολοκληρωθεί. Η επέμβαση αυτή δεν συνιστάται για νεαρούς -άγαμους- ή άτεκνους άνδρες, μιας και οι πιθανότητες για βιολογική γονεϊκότητα μειώνονται μόνιμα. Σε μερικές περιπτώσεις και εντελώς.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς