Λιάγκας Vs. Light: «Κ@λόπαιδα, η νεολαία σας θεωρεί καραγκιόζηδες και γελοίους»

 Ομάδα ξυλοφόρτωσε περαστικό και ο Light βιντεοσκοπούσε: «Μου ζαλίζετα τα @@δια, πουριτανοί, φλώροι» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τα βίντεο που δημοσίευσε ο τράπερ Light στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας 30/1 στο #ToPrwino

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά ο Light μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο με έναν νεαρό ο οποίος έπεσε πάνω στην παρέα του, κοντά στον σταθμό Λαρίσης, με το ποδήλατό του. Στη συνέχεια, κάποια μέλη από την παρέα του τράπερ ξυλοφόρτωσαν τον νεαρό, όσο ο Light γελούσε καταγράφοντάς το με το κινητό του. Στο τέλος, ο Light, σε ένα άλλο story καταφέρθηκε κατά εκείνων που του έστειλαν μήνυμα, ρωτώντας τον για τον… ιδιαίτερο τρόπο που αντέδρασε.

Αφού προβλήθηκαν οι εικόνες στην πρωινή εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά του τράπερ σε έντονο ύφος.

«Δεν είναι πουριτανός όποιος δεν του αρέσει το ξύλο. Θέλω να σου πω ότι η μαγκιά είναι να λύνεις ένα θέμα με επιχειρήματα. Αν δεν έχεις και καταφεύγεις στο ξύλο, αυτό για μένα είναι πουριτανισμός, οπισθοδρόμηση και βλακεία» ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι ντροπή αυτό το πράγμα να το λέμε. Δεν είναι μοντερνιά το ξύλο. Εδώ η προκλητικότητα έχει να κάνει όχι μόνο με το ότι είναι κ@λόπαιδα αυτά τα παιδιά, έχει να κάνει με το ότι επαίρονται ότι είναι κ@λόπαιδα. Ωραίο μήνυμα δίνουμε» πρόσθεσε σε έντονο τόνο ο παρουσιαστής.

«Ευτυχώς υπάρχει μία μειοψηφία της νεολαίας που σας ακολουθεί, η μεγάλη πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες, γελοίους σας θεωρεί» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας αμέσως μετά.

«Δηλαδή ξυλοκοπούν ένα παιδί στον δρόμο κι εμείς το βιντεοσκοπούμε και το ανεβάζουμε στο Instagram και όποιος αντιδρά σε αυτό είναι πουριτανός;» σχολίασε από την πλευρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Παίρνοντας ξανά τον λόγο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να αναφερθεί σε προσωπικό επίπεδο στον Light και στους υπόλοιπους τράπερς, προειδοποιώντας: «Και μη στείλετε ανθρώπους, γιατί το κάνετε. Μη στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε. Δεν σας φοβάμαι. Είναι μόδα τώρα. Σε παίρνουν από 2-3 τράπερς και σου λένε: μεγάλε, κινδυνεύεις από αυτόν».

«Εσείς κινδυνεύετε από το μυαλό που κουβαλάτε. Αυτό δεν είναι μία παραβατική συμπεριφορά; Αν πάλι είναι πλάκα, να βγει να μας το πει ο Light κι εγώ θα είμαι και ο πρώτος που θα ζητήσω συγγνώμη» δήλωσε κλείνοντας το θέμα ο Γιώργος Λιάγκας. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γαλάτεια Βασιλειάδη για Γιώργο Παπαδόπουλο: «Ζήλευα, τον έπαιρνα σε βιντεοκλήσεις στο ξενοδοχείο του»
Γιώργος Τσαλίκης: «Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο την άποψή του για τον γάμο των ομόφυλων»
Η είδηση του θανάτου του Βασιλιά Κάρολου και η οργισμένη διάψευση από το Λονδίνο
Οι YouTubers που ήταν μαζί του TikToker, Tzane περιγράφουν την στιγμή της τραγωδίας: «Πέθανε ακαριαία»
#Sun και #TMZ έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τη βόλτα της Kate Middleton με τον William
Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»