Καπουτζίδης για Νάτση: «Ήρθε στον κόσμο για να γιατρέψει τις στενοχώριες μας»

Πάνος Νάτσης: Ένας χρόνος από τον θάνατό του – O Γιώργος Καπουτζίδης στο ετήσιο μνημόσυνο - Η συγκινητική εξομολόγηση του: «Ακόμα το διαχειριζόμαστε»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ». 

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων,  αναφέρθηκε με τρυφερότητα στην πρόσφατη απώλεια του συνεργάτη και καλού του φίλου, Πάνου Νάτση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «η απώλεια ήρθε πριν από την προβολή της σειράς. Νιώθω ότι ακόμα το διαχειριζόμαστε όλοι εμείς που τον αγαπήσαμε πολύ και συνδεθήκαμε μαζί του, τα παιδιά εδώ στο θέατρο. Ακόμα το διαχειριζόμαστε, ακόμα μιλάμε για αυτόν. Μιλάμε και λέμε ωραίες ιστορίες , τον βάζουμε στις αστείες ιστορίες μας και σκεφτόμαστε πως αν ο Πάνος ήταν εδώ θα έκανε αυτό. Δεν έχεις τι να πεις. Δεν μπορείς να εξηγήσεις τι νιώθεις. Δεν το πιστεύεις καλά καλά. Δεν το θεωρείς οριστικό και δεν ξέρω γιατί. Περίεργα είναι όλα αυτά».

«Θυμάμαι τη στιγμή που το άκουσα, ναι. Δεν θέλω να… Άστο… Δεν… Περισσότερο θέλω να μιλήσω για τον ίδιο παρά για το πως αισθάνθηκα και αυτό το οποίο θέλω να πω, όπως και όλοι όσοι τον γνώρισαν, είναι πως ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος. Ένας πολύ αστείος, πολύ ωραιος, πολύ ξύπνιος, πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που ήξερε να ζει, ήξερε να αφήνει τις στεναχώριες πίσω ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μας έδινε γιατί δεν ξέρω αν ήταν και πολύ αλήθεια αυτό ή αν τον μαύρισαν λίγο τα άγχη και οι στεναχώριες που δεν ήθελε να τα φορτώσει σε άλλους και τα αντιμετώπισε μόνος του», πρόσθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Ήταν σαν να είχε έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να μην εκμυστηρεύεται τις δικές του στεναχώριες αλλά σαν να είχε έρθει για να γιατρέψει τις δικές μας. Πάντοτε μας έλεγε, «έλα ρε, ξεκόλλα» και πολλές φορές λέμε πως ο Νάτσης θα έλεγε τώρα, ας πούμε, ξεκόλλα. Είναι ένας σπάνιος άνθρωπος και ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πηγή έμπνευσης για εμάς που τον γνωρίσαμε. Για αυτό και τον αναφέρουμε ακόμα στις συζητήσεις μας», κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο πολύαγαπημένος δημιουργός, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την σχέση του με τους γονείς του, την διαδρομή του προς την καταξίωση και για άλλη μια φορά ήταν καθηλωτικός σε όσα αναφέρει για την σεξουαλικότητα του.

 

 

Ένας χρόνος από τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

Ο γνωστός ηθοποιός στις 29 Ιανουαρίου 2022 έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο με τη μηχανή του.

Ένα χρόνο μετά και οι δικοί του άνθρωποι, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν στον άδικο χαμό του. Το πρωί της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, η οικογένεια του Πάνου Νάτση, μαζί με φίλους και ελάχιστους συγγενείς βρέθηκαν στο Νεκροταφείο στο Σχιστό για το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας χρόνος από τον θάνατό του Πάνου Νάτση – Το μήνυμα της συντρόφου του

 

Εκεί και η σύντροφος του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου η οποία όλους αυτούς τους 12 μήνες από την απώλειά του, δε έπαψε να αναφέρει στον Πάνο Νάτση, μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις, αλλά και δηλώσεις για την περίοδο που έζησε στο πλευρό του μέχρι την στιγμή που τους χώρισε ο θάνατος.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς και ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος συνεργαζόταν μέχρι και τελευταία στιγμή με τον Πάνο Νάτση στην ίδια θεατρική παράσταση και στην σειρά #Σέρρες.

  

 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»