Η Pamela Anderson αποκάλυψε ότι ο Τim Allen της έδειξε το... μόριό του

Pamela Anderson: Υπερασπίζεται τον Τim Allen κι ας της έδειξε το μόριό του - «Είμαι σίγουρη ότι δεν είχε κακές προθέσεις» - Το αμύθητο ποσό που έφτασε να παίρνει για κάθε επεισόδιο της σειράς #Baywatch

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Pamela Anderson δήλωσε πριν λίγες ημέρες ότι ο Τim Allen της είχε δείξει το μόριό του, ενώ συνεργάζονταν στη σειρά «Home Improvement» και τώρα, υποστηρίζει πως «η δουλειά του είναι να ξεπερνά τα όρια».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Pamela Anderson λίγο μετά την αποκάλυψη για τον Stallone, μίλησε και για ερωτικά σκηνικά στη βίλα του Hugh Hefner: «Πέτυχα τον Jack Nicholson να κάνει τρίο και τον βοήθησα να φτάσει στο... τέλος»

 

Μιλώντας στο #Variety, η ηθοποιός εξήγησε ότι με τη δήλωσή της δεν ήθελε να κατηγορήσει τον συνάδελφό της, αλλά απλά να αναφερθεί στο περιστατικό. 

 

 «Ο Τιm είναι κωμικός. Είναι η δουλειά του να ξεπερνάει τα όρια. Είμαι σίγουρη ότι δεν είχε κακές προθέσεις», δήλωσε.

«Οι καιροί ωστόσο, έχουν αλλάξει. Αμφιβάλλω αν κάποιος θα το ανέφερε αυτό σήμερα, με το #ΜeToo γεννήθηκε ένας νέος κόσμος», συμπλήρωσε.

 

 

Πριν λίγες ημέρες, ένα απόσπασμα από την αυτοβιογραφία της, με τίτλο «Love, Pamela» δόθηκε στη δημοσιότητα. Σε αυτό, η σταρ αναφέρεται στη συνεργασία της με τον Τιm Allen στην εκπομπή «Home Improvement», στην οποία εκείνος υποδυόταν τον «Tim the "Tool man" Taylor».

Επρόκειτο για μια εκπομπή διακόσμησης σπιτιών, όπου η ίδια υποδυόταν τη Λίζα, μία κοπέλα που παρουσίαζε διάφορα προϊόντα και βοηθούσε τον Τim Allen σε μικρές επισκευές. Την εποχή εκείνη ήταν μόλις 23 ετών. Όπως αποκαλύπτει στο νέο της βιβλίο, ο Τim Allen, την πρώτη κιόλας ημέρα των γυρισμάτων, της έδειξε το μόριό του.

«Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων, βγήκα από το καμαρίνι μου και ο Τιm ήταν στο διάδρομο με τη ρόμπα του. Σε κάποιο σημείο, σήκωσε τη ρόμπα του κι ήταν εντελώς γυμνός από κάτω», γράφει η Pamela στα απομνημονεύματά της.

«Είπε ότι ήταν δίκαιο, γιατί με είχε δει κι εμένα γυμνή, οπότε τώρα είμαστε ίσοι. Γέλασα με αμηχανία», περιγράφει, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει πότε και αν όντως την είχε δει γυμνή.

 

Μετά τους ισχυρισμούς της, ο Τιm Allen προχώρησε σε δηλώσεις στο #ΤΜΖ, αρνούμενος ότι έκανε κάτι τέτοιο. «Όχι, δεν συνέβη ποτέ. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο», υποστηρίζει.

 

 

 

Για την συμμετοχή της στη σειρά #Baywatch που αγαπήθηκε όσο καμία και το ποσό που έπαιρνε σε κάθε επεισόδιο, μίλησε η Pamela Anderson.

Η ηθοποιός υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της σειράς σε τέτοιο βαθμό που υπήρχαν «ρήτρες για την ηθοποιό» σε ορισμένες από τις συμφωνίες αδειοδότησης και διανομής για τη μεγάλη επιτυχία της δεκαετίας του ’90, στην οποία έπαιξε την ναυαγοσώστρια CJ Parker για πέντε σεζόν, ξεκινώντας το 1992 και ολοκληρώνοντας το 1997. 

 

 Όσο για τα χρήματα που κατάφερε να βγάλει;

Η Pamela Anderson έπαιρνε 1.500 δολάρια ανά επεισόδιο κατά την πρώτη σεζόν. Έως το τέλος της σειράς, που κράτησε για πέντε σεζόν, έβγαζε 300.000 δολάρια το επεισόδιο.

 

 Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό #Variety αποκάλυψε πως: «Οι παραγωγοί του #Baywatch έκαναν μια περιουσία. Απλώς δεν είχα την εκπροσώπηση τότε. Ή την τεχνογνωσία» σημείωσε. «Δεν συνειδητοποιείς όταν κάνεις μια τηλεοπτική σειρά ότι θα γίνει τόσο δημοφιλής, οπότε υπογράφεις χωρίς επίγνωση», είπε.

«Σίγουρα την εκμεταλλεύονταν» , είπε στο #Variety ο μεγαλύτερος γιος της Pamela Anderson, ο Brandon Lee, 26 ετών. 

 

 

«Είναι ακόμα περίεργο το πώς δεν έχει γίνει κάποιου είδους συζήτηση με την Amazon ή τους παραγωγούς του #Baywatch για να της δώσουν το μερίδιο που της αναλογεί. Με τη συμφωνία για τη βιβλιοθήκη του #Amazon, δεν πήραμε ούτε μια δεκάρα» τονίζει.

Η σειρά διήρκεσε για δώδεκα χρόνια, από το 1989 έως το 1999 και από το 1999 έως το 2001, όταν συνεχίσθηκε σαν «Baywatch Hawaii», καθώς τα γυρίσματα μεταφέρθηκαν από τη Σάντα Μόνικα (Καλιφόρνια) στο γνωστό νησί του Ειρηνικού. Συνολικά, έφτασε τις 11 σεζόν και τα 242 επεισόδια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς