Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η ψυχοθεραπεία, η δημιουργία οικογένειας και το X Factor για τη Μαρία Ρίζου

  25/01/2023 10:15
Η ψυχοθεραπεία, η δημιουργία οικογένειας και το X Factor για τη Μαρία Ρίζου

Η ψυχοθεραπεία, η δημιουργία οικογένειας και το X Factor για τη Μαρία Ρίζου

  25/01/2023 10:15

Η Μαρίζα Ρίζου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night show και μεταξύ άλλων μίλησε για τη δημιουργία οικογένειας, αλλά και την συμμετοχή της στο X Factor και τις σχέσεις που έχει σήμερα με τους κριτές.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Αρχικά ανέφερε η Μαρίζα Ρίζου: «Οι γονείς μου δε μου λένε καθόλου για γάμο και παιδί. Είναι πολύ ωραίοι τύποι. Και μάλιστα η μαμά μου, μού λέει “αν δε σου βγει να μην το κάνεις”. Εγώ θα ήθελα να κάνω ό,τι νιώθω την ώρα που το κάνω ότι είναι σωστό για την ψυχή μου. Παλιότερα ήμουν πολύ αρνητική. Δεν ήθελα με τίποτα. Νομίζω μετά την ψυχοθεραπεία που κατάλαβα όντως τη δύναμή μου, οπότε δεν είχα ανάγκη να είμαι επιθετική, είμαι πολύ ανοιχτή στη ζωή». 

4438737279341878 image

 Όσον αφορά το X-Factor, είπε: «Μου άρεσε πολύ το πως το κάναμε με τον Χρήστο, τον Μιχάλη και τον Στέλιο. Ο Στέλιος είναι αδερφός, δεν το πίστευα αυτό. Εγώ είμαι πολύ κλειστή κι αμυντική και μου αποκαλύφθηκε κάτι τρομερό με τον Στέλιο. Τον λάτρεψα, διαφέρουμε, έχουμε άλλη αισθητική, αλλά και πολλά κοινά στοιχεία. Έμαθα πάρα πολλά από αυτόν. Φανταστικός ερμηνευτής, ψυχάρα και φοβερός τύπος… Με τον Στέλιο έγινε κάτι μαγικό. Τον λατρεύω, τον εκτιμώ, τον αγαπώ και τον θαυμάζω πολύ. Με τον Μάστορα είμαστε ξαδερφάκια και συγγενείς από κάπου σίγουρα. Πολύ γέλιο. Αν δεις το backstage, το καταλαβαίνεις. Πολλή χαζομάρα. Αν δεν ήταν αυτά τα παιδιά, δεν ξέρω αν θα την πάλευα. Το ίδιο κι ο Μιχάλης. Ήμασταν οικογενειακά. Γελούσαμε και τρώγαμε όλοι μαζί σε ένα καμαρίνι».

Πηγή: gossip

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας