Η απάντηση του Gerard Pique, Casio και Renault στο νέο τραγούδι της Shakira

«Τα ρολόγια, τα πληκτρολόγια και οι αριθμομηχανές CASIO είναι για μια ζωή» - To Twingo με τον αριθμό 22 στην πόρτα του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Εδώ και μερικά 24ωρα, η διαδικτυακή διαμάχη της Shakira με τον Gerard Pique, έχει καταφέρει να γύρο του διαδικτύου. Όλα ξεκίνησαν από το νέο τραγούδι της Κολομβιανής τραγουδίστριας, οι στίχοι της οποίας εξαπολύουν «δηλητήριο» στον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα και στην 23χρονη αγαπημένη του Clara Chia Marti. 

 

 

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, η Shakira λέει: «Αξίζω δύο από τα 22 - Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo - Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio» υπονοώντας ότι οι δύο εταιρείες, Twingo και Casio, έχουν κατώτερο κύρος.

 

 

 

Η αναφορά στις συγκεκριμένες εταιρείες δεν πέρασε απαρατήρητη με την Casio και τη Renault να απαντούν: «Σήμερα λάβαμε αρκετές ειδοποιήσεις για την αναφορά της CASIO σε ένα τραγούδι. Τα ρολόγια, τα πληκτρολόγια και οι αριθμομηχανές CASIO είναι για μια ζωή» έγραψε στο Twitter το τμήμα εκπαίδευσης της εταιρείας ρολογιών.

 

 

 

 Παράλληλα, η Renault χρησιμοποιώντας μέρος του ρεφρέν του τραγουδιού απευθύνθηκε στη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια: «Για αγόρια και κορίτσια σαν εσένα. Δυνάμωσε την ένταση!» έγραψε στο Twitter.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Shakira ξεφωνίζει δημόσια τον Gerard Pique με νέο τραγούδι: «Εγώ αξίζω για δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με Twingo, ένα Rolex με Casio»

 

Η εταιρεία συνόδευσε την ανάρτηση με την εικόνα ενός κόκκινου Twingo με έναν κύκλο με τον αριθμό 22 στην πόρτα του οδηγού. Ο αριθμός παραπέμπει στον στίχο «Αξίζω για δύο 22χρονα», την ηλικία που είχε η Clara Chia, όταν ξεκίνησε τη σχέση της με τον Gerard Pique.

 

 

 

Η απάντηση του Gerard Pique

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Gerard Pique, μετά τους αιχμηρούς στίχους του νέου τραγουδιού της Shakira.

Ο Gerard Pique, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, είχε απιστήσει πολλές φορές, ενώ η σχέση του με την Clara Chia, ήταν σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής της Shakira. Τους τελευταίους μήνες η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει μιλήσει για το χωρισμό τους, με τον ποδοσφαιριστή όμως να διατηρεί «σιγή ιχθύος». Εκείνη μάλιστα, έχει βγάλει δύο τραγούδια, όπου αναφέρεται στον πρώην αμυντικό της Μπαρτσελόνα, με το τελευταίο να είναι και το πιο επιθετικό.

Παρόλο που πριν από λίγο καιρό οι δυο τους συμφώνησαν στο κομμάτι της συνεπιμέλειας των δύο παιδιών τους, οι πληγές ανάμεσά τους φαίνεται να είναι πολύ βαθύτερες, με τον Ζεράρ Πικέ να απαντά εμμέσως στο κομμάτι της Σακίρα που λίγα 24ωρα μετά την κυκλοφορία του έχει συγκεντρώσει 87 εκατομμύρια προβολές.

Σε event που αφορούσε το Kings League, τη λίγκα ποδοσφαίρου 7×7, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα Twitch, ο 35χρονος ανακοίνωσε πως η εταιρία Casio είναι πλέον σπόνσορας του πρωταθλήματος.

Όταν το ανακοίνωσε οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο event άρχισαν να γελούν: «Φίλε μας δουλεύεις τώρα, έτσι;» ακούστηκε να λέει ένας. «Είναι καλά ρολόγια. Κρατάνε μια ζωή» απάντησε ο Gerard Pique, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια άφηνε υπονοούμενα και χρησιμοποιούσε λέξεις που ακούγονται στο τραγούδι.

 

 

 

Στην εκπομπή συμμετείχε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Σίτι, KunAgüero, ο οποίος είναι πρόεδρος ομάδας που λαμβάνει μέρος στην Kings League του Pique: «Για το τραγούδι της Shakira μπήκε!» είπε για το νέο deal και ερωτώμενος για το αν το τραγούδι της αναφέρεται στον Pique, απάντησε: «Εεεε, νομίζω πως ναι!».

Τέλος, ο πρώην κεντρικός αμυντικός είπε πως στην τρίτη αγωνιστική της λίγκας του, θα πάει στο γήπεδο με ένα αυτοκίνητο Twingo: «Τι έγινε τώρα, δεν μπορώ να κλείσω προσωπικές συμφωνίες με χορηγούς; Γιατί εγώ θα έρθω με ένα Twingo» δήλωσε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη