«Η Εισαγγελέας κινήθηκε στα πλαίσια της κοινής λογικής στην υπόθεση Φιλιππίδη»

Ο συνήγορος του δημοφιλούς ηθοποιού εξήγησε πως η Εισαγγελέας κινήθηκε στις ράγες της κοινής λογικής

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης να κριθεί ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για τον βιασμό πρότεινε, την Παρασκευή, η Εισαγγελέας. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο συνήγορος του δημοφιλούς ηθοποιού εξήγησε πως η Εισαγγελέας κινήθηκε στις ράγες της κοινής λογικής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όσον αφορά την εισαγγελική πρόταση που αφορούσε την πρώτη καταγγέλουσα νομίζω ότι ήταν μια πρόταση εξαιρετικά τεκμηριωμένη, διότι ανέλυε για σχεδόν μιάμιση ώρα τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκε και της δημιούργησαν μεγάλες αμφιβολίες και για αυτό τον λόγο εισηγήθηκε, όσον αφορά τον κ. Πέτρο Φιλιππίδη, την αθωότητα του».

«Για τις άλλες δύο κυρίες οι οποίες καταγγέλουν, η αγόρευση της ήταν σχεδόν 20 λεπτά και εκεί προτάθηκε η ενοχή του. Αξία όμως έχει το εξής. Βλέπω και παρακολουθώ αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο ότι υπάρχουν συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν έχουν ιδέα για την δικογραφία, κι όμως κρίνουν και κατακρίνουν. Αυτή η δίκη, όσον αφορά την πρώτη καταγγέλουσα, είναι κεκλεισμένων των θυρών. Δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι. Δεν συζητιέται πως αναμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου. Εισαγγελική πρόταση είναι την οποία και το δικαστήριο, πρέπει να ξέρει ο κόσμος, πως μπορεί να την αγνοήσει και μπορεί να καταδικάσει τον κ. Φιλιππίδη για όλες τις πράξεις ή να τον αθωώσει. Πρέπει να ξέρουμε όμως, για να μην διαμαρτύρεται ο κόσμος, πως το Σύνταγμε δεν βάζει τυχαίως πλειοψηφία των λαϊκών δικαστών, της κοινής γνώμης. Αυτό που έχει αξία, όμως, είναι ότι η πρόταση της κ. Εισαγγελέος κινήθηκε μέσα στα πλαίσια της κοινής λογικής».

«Μην νομίζει ο κόσμος ότι εγώ είμαι ένας δικηγόρος, ο οποίος διάβασα μια δικογραφία και είδα έναν ηθοποιό που έχει κάνει στυγνές πράξεις και υπερασπίζομαι έναν βιαστή γιατί δέχθηκα και τέτοιες επιθέσεις. Όποιος δει αυτή τη δικογραφία, όποιος την μελετήσει, όποιος την παρακολουθήσει, δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι οι πράξεις που αποδίδονται στον κ. Φιλιππίδη έχουν σχέση και είναι στοιχειοθετημένες. Καμιά φορά, ξέρετε, γίνομαι δέκτης επιθέσεων από ανθρώπους που δεν έχουν διαβάσει ούτε μια σελίδα και δεν ξέρουν ποιες είναι οι καταγγέλουσες. » πρόσθεσε, επίσης, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Παρασκευής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά