Πέθανε στα 54, η κόρη του Εlvis και σύζυγος του Michael Jackson, Lisa Marie

Η τραγουδίστρια Lisa Marie Presley, το μοναχοπαίδι του θρύλου του ροκ εν ρολ Elvis, πέθανε, δήλωσε η μητέρα της. Σύμφωνα με το #TMZ,  ο θάνατός της 54χρονης κόρης του Εlvis Presley διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες όπου μεταφέρθηκε μετά από καρδιακή ανακοπή το πρωί της Πέμπτης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ τα άσχημα νέα, μας άφησε η όμορφη κόρη μου Lisa Marie Presley, είπε η Priscilla Presley σε δήλωσή της το βράδυ της Πέμπτης. «Ήταν η πιο παθιασμένη, δυνατή και αγαπημένη γυναίκα που γνώρισα ποτέ».

Είχε πέσει σε κώμα και βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη.

Λίγο αφότου της έγινε ΚΑΡΠΑ στο σπίτι της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η 54χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.  Το #TMZ αναφέρει, πως η οικονόμος της Lisa Marie Presley τη βρήκε αναίσθητη στην κρεβατοκάμαρά της και πως εκείνος που της έκανε την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, ήταν ο πρώην άντρας της, Danny Keough, με τον οποίο συζούσε.

 

 

Η #DailyMail ανέφερε πως οι γιατροί κατάφεραν να «ανακτήσουν τον σφυγμό της», προτού την πάνε στο νοσοκομείο. Το #ΤΜΖ συμπλήρωσε σε δημοσίευμά του, ότι της χορηγήθηκε αδρεναλίνη προκειμένου να επανέλθει ο σφυγμός της. H μητέρα της, Πρισίλα, έσπευσε στο νοσοκομείο λίγη ώρα αργότερα.

Σε μια δημοσίευση στο Facebook, η Priscilla Presley είπε: «Η αγαπημένη μου κόρη Lisa Marie Presley μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τώρα λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα. Παρακαλώ κρατήστε αυτήν και την οικογένειά μας στις προσευχές σας. Νιώθουμε τις προσευχές από όλο τον κόσμο και ζητάμε ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

 

 

 

To #Deadline απευθύνθηκε νωρίτερα σε εκπρόσωπο της Lisa Marie για περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της, η απάντηση όμως ήταν πως «δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο αυτή τη στιγμή».

Η Lisa Marie Presley είναι το μοναδικό παιδί που απέκτησε ο θρυλικός τραγουδιστής, Elvis Presley με τη σύζυγό του, Priscilla Presley.

Η Lisa Marie βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Beverly Hills. Εκείνη και η μητέρα της ήταν εκεί για να δουν τον Austin Butler να κερδίζει βραβείο για την ερμηνεία του στον ρόλο του Elvis Presley στην ταινία «Elvis».

 

 

 

 

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η #NewYorkPost φαίνεται η Lisa Marie Presley να περπατά στο πλευρό του Butler με την αστάθειά της να είναι εμφανής. Στο #TikTok όπου αναρτήθηκε πρώτα το βίντεο αυτό, πολλοί αναρωτήθηκαν το βράδυ της Τρίτης «τι συμβαίνει με την Lisa Marie;», «είναι καλά η Lisa Marie;».

 

@elitedaily Austin. Butler. *bites lip* #GoldenGlobes #austinbutler #elvis #elvismovie ♬ f urself in vegas - SHIMA

 

 

 

Γεννημένη στο Μέμφις του Τενεσί το 1968, η Lisa Marie ήταν το μοναχοπαίδι του Elvis και της Priscilla Presley. Όταν οι γονείς της χώρισαν, η Lisa Marie μετακόμισε με τη μητέρα της στο Λος Άντζελες , αλλά θα επέστρεφε στο σπίτι του πατέρα της στο Μέμφις, τη Γκρέισλαντ.

Όταν ο Elvis πέθανε το 1977, η εννιάχρονη Lisa Marie έγινε συνκληρονόμος της περιουσίας του με τον παππού της, Vernon, και την προγιαγιά της, Μini Mey. Σε ηλικία 25 ετών, ήταν ο μοναδικός επιζών κληρονόμος της περιουσίας, η αξία της οποίας τότε ήταν 100 εκατομμύρια δολάρια. Το 2005, πούλησε την πλειοψηφία των επιχειρηματικών μετοχών της περιουσίας στην Industrial Media, αλλά διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, του φημισμένου κτήματος του Elvis στο Μέμφις. 

 

 

Η 54χρονη απέκτησε 4 παιδιά. Τον Ιούλιο του 2020, ο γιος της, Benjamin, αυτοπυροβολήθηκε στην έπαυλη της οικογένειάς του σε ηλικία 27 ετών, μετά από καυγά με τη φίλη του. Η Lisa Marie Presley είχε αναφέρει πολλές φορές ότι η αυτοκτονία του γιου της «κατέστρεψε τη ζωή της και δεν το ξεπέρασε ποτέ».​

 

Είχε βιώσει τέσσερις αποτυχημένους γάμους - μεταξύ των οποίων με τον Michael Jackson και τον ηθοποιό Νicolas Cage, ενώ πρόσφατα είχε αναφερθεί στον εθισμό της στα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένων των παυσίπονων, των οπιοειδών και της κοκαΐνης. 

 

Η Lisa Marie Presley κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Ήταν η μητέρα της ηθοποιού Riley Keough, που έπαιξε στην ταινία «Mad Max: Fury Road».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»