James Franco και Ian Ziering για ψώνια στα μαγαζιά & βόλτες για καφέ στην Αθήνα

Ο James Franco και η εδώ και πέντε χρόνια αγαπημένη του, Isabel Pakzad, βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για shopping therapy - Ο Ian Ziering απολαμβάνει τον καφέ του σε κεντρικό δρόμο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο διάσημος ηθοποιός τις προηγούμενες μέρες τον είδαμε σε φωτογραφίες να διασκεδάζει σε διάφορα νυχτερινά κέντρα της πόλης. Μάλιστα, σε κάποια έξοδό του είχε συναντήσει και την Άννα Βίσση και είχαν διασκεδάσει μαζί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πάρτι της ονομαστικής εορτής της Άννας Βίσση με τον James Franco στον Σχοινά

 

Πάντα κοντά του το κορίτσι του, η 26χρονη Isabel με την οποία είναι μαζί από το 2017, όταν εκείνη ήταν μόλις 21 ετών. Παρά τη διαφορά ηλικίας που έχουν, μιας και ο James Franco είναι 44 χρόνων, το ζευγάρι δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένος.

  

 

  

 

 

Εκτός λοιπόν από τις βραδινές τους εξόδους, ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές τους στο κέντρο της Αθήνας να επιδίδεται σε ανελέητο shopping therapy. Κυρίως εκείνη η οποία μάλιστα οδηγήθηκε από τον διάσημο ηθοποιό σε κεντρικό κατάστημα μεγάλου οίκου μόδας για να ψωνίσει.

 

  

 

  

  

  

  

  

 

Ο Steve, ο καλοκάγαθος γίγαντας με την καρδιά μικρού παιδιού της θρυλικής -πλέον- Αμερικανικής σειράς, ο Ian Ziering, βρέθηκε στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους και μαγεύτηκε!

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα με αφορμή τη συμμετοχή του σε μία Ισραηλινή τηλεοπτική παραγωγή. Ο λόγος για το σόου ποδοσφαίρου #Gollstar που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Ισραηλινή τηλεόραση και μέρος του γυρίστηκε στην Ελλάδα.

Ο Ian Ziering κατά την άφιξή του κατέλυσε σε ξενοδοχείο της Αθήνας όμως χρειάστηκε να βρεθεί και στη Χαλκίδα για κάποια γυρίσματα και έτσι γνώρισε και την πρωτεύουσα της Εύβοιας.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα, έδειξε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τις ελληνικές ομορφιές, τον ήπιο καιρό αλλά και τη ζεστασιά του απλού κόσμου ενώ έδειξε μαγεμένος και από την επίσκεψή του στην Ακρόπολη. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε βόλτα του στο κέντρο της πόλης αλλά και αργότερα όταν θέλησε να απολαύσει έναν καφέ σε γνωστό καφέ σε κεντρικό δρόμο.

  

  

 

  

  

  

  

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά