Ο Παύλος Χαϊκάλης έβγαλε στο YouTube τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή

Σουρεάλ - Ο Παύλος Χαίκάλης μετά με τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ηλία Μίχο «ξαναχτυπά» με Εύα Καϊλή

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο γνωστός ηθοποιός, αυτή τη φορά, θέλοντας να προλάβει τις αντιδράσεις, ξεκαθαρίζει πως αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή, χωρίς να καταδικάζει τίποτα και κανέναν, αλλά και χωρίς να τοποθετείται με κανένα προσωπικό σχόλιο, γύρω από την υπόθεση με το σκάνδαλο διαφθοράς.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Παύλος Χαϊκάλης παρουσιάζεται να λέει στο βίντεο με αστρολογικούς όρους: «Βλέπουμε ότι μετά τι πρόσφατες εκλείψεις, αυτό το άτομο είναι «χτυπημένο» από την έκλειψη και ενεργοποιημένο από την Πανσέληνο, θα έχει ένα θέμα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο, σε φάση περιορισμού», αναφέρει αρχικά.

Και επισημαίνει: «Επαναλαμβάνω πάλι, μην βρεθούν κάποιοι… έξυπνοι και αρχίσουν να λένε ότι καταδικάζουμε, εμείς εδώ εξετάζουμε αστρολογικά τον χάρτη ενός ατόμου σε σχέση με τις εκλείψεις».

Σε άλλο σημείο ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρει μελετώντας τον αστρολογικό της χάρτη: «Αυτό το άτομο κάποια στιγμή στη ζωή του θα έχει πάρα πολλές δυσκολίες, πάρα πολλά βάσανα και περιπέτεια», είναι οι αστρολογικές προβλέψεις για την Εύα Καϊλή.

Δες το παρακάτω βίντεο.

 

 

 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή #SuperΚατερίνα και στο τέλος των δηλώσεών του, η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να τον ρωτήσει… πώς θα πάνε τα ερωτικά της το 2023.

 

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν νομίζω ότι η Εύα Καϊλή θα ξεμπερδέψει πολύ εύκολα. Αυτό είναι γεγονός. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε μια πρόβλεψη εύκολη γιατί δεν έχουμε την ακριβή ώρα της κα. Καϊλή. Προσπαθώ όμως να δω γιατί ξαφνικά έγινε αυτό, τώρα, με την Εύα Καϊλή, γιατί μπλέχτηκε ο κ. Παντζέρι όταν στην ίδια ΜΚΟ είναι και ο κ. Αβραμόπουλος που δεν έχει καμία σχέση αλλά αναφέρεται και μου κάνει εντύπωση».

«Η προγενέτια έκλειψη της κα. Καϊλή, η οποία μητρική της ξεκίνησε το 1870 και τελειώνει το 3114, ουσιαστικά έχει την τάση να παρασύρονται αυτά τα άτομα σε θέματα σχέσεων ή οικονομικών σχέσεων. Δεν δικαιολογώ, όμως, το επαναλαμβάνω γιατί όποιος έχει καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι».

«Ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα της κα. Καϊλή είναι σε μια σύνοδο η οποία είναι σκαναδαλώδης και φέρνει προβλήματα και χάος. Αυτό είναι γεγονός και τουλάχιστον για έναν χρόνο θα ταλαιπωρηθεί πάρα, πάρα πολύ. Δεν νομίζω ότι θα ξεμπλέξει πάρα πολύ εύκολα, είναι δύσκολα τα πράγματα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας στο πρωινό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha

«Εγώ θα κάνω σχέση και γάμο το 2023; Θα πάρω για ραντεβού! Και εγώ πολλές φορές μπορεί να απευθυνθώ σε αστρολόγο, φυσικά αμείβεται. Δεν είναι κακό. Η αστρολογία είναι δουλειά» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης