Η απάντηση της Μαρίας Σολωμού για το ξέσπασμα και το βρισίδι on camera

Μπέττυ Μαγγίρα και Κατερίνα Καινούργιου απάντησαν στην Μαρία Σολωμού για το συμβάν

  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 14/12 το #MadWalk στο γήπεδο Tae Kwon Do με παρουσιάστρια τη Μαριέττα Χρουσαλά. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα...γαλλικά της Σολωμού σε δημοσιογράφους: «Έλα ρε π@@στη μου!» H απαντηση της Μαγγίρα - Έντονη διαφωνία Χριστοπούλου – Γραμμέλη

 

Η κάμερα της εκπομπής #MegaΚαλημέρα βρέθηκε στα backstage του σόου και μεταξύ άλλων, συνάντησε την Μαρία Σολωμού, η οποία απάντησε μεταξύ άλλων, και για την έντονη αντίδρασή της απέναντι σε δημοσιογράφο, καθώς είναι ένα περιστατικό που έχει συζητηθεί πολύ τις τελευταίες ημέρες.

«Δεν είπα τίποτα στον ρεπόρτερ, το είπα στον εαυτό μου και στη τύχη μου την χορεύτρια. Είναι αυτό που βρίζεις μόνος σου, δεν την απεύθυνα την βρισιά στο παιδί, προς θεού. Ο λόγος που το έκανα αυτό και δεν το δείχνουν οι κάμερες είναι ότι κυνηγιόμασταν μισή ώρα και ήμουνα μόνη μου. Από τη στιγμή που είμαι μόνη μου τι με κυνηγάς; πάει να πει ότι κρύβομαι. Μου χάλασε την έκπληξη», είπε η Μαρία Σολωμού. 

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή #SuperΚατερίνα την αντίδραση της Μαρίας Σολωμού απέναντι στον ρεπόρτερ του Open Tv. 

«Εμένα δεν μου άρεσε το σκηνικό με την Μαρία Σολωμού. Το είδα σε αναπαραγωγή από την εκπομπή της Μαγγίρα. Δεν μου άρεσε έτσι όπως μίλησε. Επειδή πάντα είναι ευγενέστατη η Μαρία Σολωμού, μπορεί να είχε και μια κακή στιγμή. Οπότε το ξεχνάς».

Με αφορμή το περιστατικό με τον ρεπόρτερ και την Μαρία Σολωμού, αλλά και την απάντηση της ηθοποιού για το συμβάν, και η Μπέττυ Μαγγίρα το πρωί της Τετάρτης 14/12, θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε χαρακτηριστικά: «Της χάλασε ο ρεπόρτερ την έκπληξη που θα ήταν στα Madwalk; Ποια έκπληξη χάλασε; Στο backstage; Παιδιά, οι ρεπόρτερ ξεροσταλιάζουν ώρες εκεί για να πετύχουν, όχι μόνο την Μαρία, όλο τον κόσμο που θα παρεβρεθεί. Η Μαρία λέει ότι δεν έβρισε τον Πάνο (σ.σ. Παπαδόπουλο) αλλά την τύχη την χορεύτρια! Αυτό με την χορεύτρια πρώτη φορά το άκουσα».

«Εγώ πιστεύω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, αν θες, μπορείς να πεις στον ρεπόρτερ «άκου, επειδή αυτό που θα κάνω δεν είναι γνωστό και θέλω να είναι έκπληξη, μη με τραβήξεις σε παρακαλώ πολύ». Και γω το έχω κάνει και το έχουν σεβαστεί και σε εμάς το έχουν κάνει και το έχουν σεβαστεί. Όταν σου λέει κάποιος ότι «θα έρθω εδώ αλλά σε παρακαλώ πολύ δεν θέλω να ερωτηθώ για αυτό, για προσωπικούς λόγους» το σέβεσαι».

«Το μυαλό όλων, πάντως, πήγε ότι δεν ήθελε να απαντήσει για αυτή τη σχέση» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»